De pareltjes der incentives – Ultieme uitjes

Barre koude, grote hoogten of bruisende steden; voor incentives kun je het zo gek niet bedenken of het kán. Marije Breuker zet vijf ultieme incentives op een rij. Je hebt wel een dikke portemonnee nodig, maar man, dan belééf je ook wat! Smullen maar.

  1. Ruimtereis

   Wil je echt een ultieme incentive organiseren? Iemand letterlijk tot grote hoogte brengen? Boek dan een ruimtereis. Richard Brandson gaat vanaf eind 2014 de ruimtevaart commercieel aanbieden. Dus wil je echt iets anders dan anders? Dit is gegarandeerd de reis van je leven!

  2. Lapland

   Dit is het ultieme winteravontuur. Deelnemers worden overdonderd door het ongerepte winterse Lapland. Een once in a lifetime experience! Lapland is een machtige combinatie van natuur, landschap en activiteit: over zee rijden met een sneeuwscooter, samen een drankje doen in een hot-tub aan de bevroren zee of een indrukwekkende tocht maken op een ijsbreker. Lapland is groots en weergaloos.

  3. Istanbul

   Een pareltje op de grens van Europa en Azie. Istanbul is een bruisende en hippe stad waar je op bijna elke straathoek de rijke en turbulente geschiedenis tegenkomt. Moskeeën, paleizen, bazaars en de hammams. Maak kennis met de Oriënt in een Arabische kookworkshop, tijdens een GPS-tocht door de grote Bazar of op een cruise over de Bos- porus. Ervaar met je collega’s de Hamman en kom herboren terug.

  4. Dublin

   Dublin is als hoofdstad van Ierland een kosmopolitische stad, die letterlijk bruist van energie. De sfeer vind je overal maar vooral in de vele kroegen die de stad kent. Geen wonder dat een van de meest bekende bands ter wereld uit Dublin komt. (Voor de niet-kenners: U2.) De stad en niet te vergeten het achterland bieden veel teambuilding-activiteiten waarin de bijzondere Ierse sfeer naar voren komt.

  5. Marrakech

   De stad Marrakech grenst aan de Sahara en wordt wel de parel van het zuiden genoemd. Stap in het vliegtuig en een paar uur later ben je echt in een an- dere wereld. De stad en zijn omgeving lijken het decor voor een verhaal uit duizend-en-één-nacht. Verken de prachtige omgeving met een 4x4, ontdek met een teambuildingactiviteit de Medina en vergeet het bruisende avondleven niet

Verschenen in: Management Support - April 2014
Lees het hele artikel

Logo Motivation Travel

Top 5 personeelsreizen

Contact

 • Motivation Travel B.V.
  Van Woustraat 14
  3817 PG Amersfoort
  The Netherlands
 • +31-(0)33-4624662
 • +31-(0)6-25550596
 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Logo Motivation Travel
 • Motivation Travel B.V.
  Van Woustraat 14
  3817 PG Amersfoort
  The Netherlands
 • +31-(0)33-4624662
 • +31-(0)6-25550596
 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.