Weekendje skiën met je collega’s!

De eerste sneeuw is alweer gevallen in de Alpen en dus ontstaan de eerste (spontane) gesprekken weer bij koffieautomaat en lunchtafels of tijdens de vrijdagmiddagborrels. Met alle collega’s een lang weekend skiën, wie wil dat nu niet?

Met het personeel weekend op wintersport
Teambuilding in de sneeuwMet de vele vliegverbindingen vanuit Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven op de diverse luchthavens in de wintersportgebieden lijkt een weekend in de Alpen zo geboekt…. maar dan de rest nog. Niet alle hotels zijn even happig op slechts weekend boekingen, want de kans dat ze ‘de rest van de week leegstaan’ is een bijna logisch gevolg. Omdat het winterseizoen maar kort is willen niet alle hotels slechts veel kamers enkel voor het weekend reserveren. En dan? Zoeken zoeken en nog eens zoeken. Een tijdrovende klus en na verloop van tijd smelt de voorpret spreekwoordelijk als sneeuw voor de zon.

Hotels voor groepen wintersport
Personeelsreis wintersportGelukkig weten wij precies welke hotels wij kunnen boeken tijdens het winterseizoen. Welke plaatsen de leukste après bars hebben. Wij boeken niet alleen de vluchten en hotels maar wij regelen ook alle ski huur en eventuele ski les zodat jullie volledig kunnen genieten van deze mooie en gezellige dagen in de sneeuw. Wij zorgen achter de schermen dat alles volledig naar wens verloopt en verrassen met leuke culinaire lokale specialiteiten.

Wintergames in de sneeuw
winterfungamesWil je niet alleen maar skiën maar ook een teambuilding activiteit in de sneeuw organiseren? Ook dan ben je bij ons op de juist plek. Wij organiseren diverse activiteiten in de sneeuw. Denk daarbij aan een Olympiade waar verschillende (ludieke) teambuilding activiteiten worden georganiseerd. Dit kan je ook helemaal branden met je eigen logo’s in de sneeuw, je eigen snow bar etc. Iedere keer dat wij dit organiseerde heerste er niet alleen een sportieve maar ook een wauw sfeer! Niet alleen in de sneeuw maar ook op het ijs kan je diverse activiteiten organiseren, denk bijvoorbeeld aan curling en schaatsen. Ook al ben je niet zo heel erg ervaren in deze activiteiten, lol en een positieve teamspirit is meer dan gegarandeerd.

Logo Motivation Travel

Top 5 personeelsreizen

Contact

 • Motivation Travel B.V.
  Van Woustraat 14
  3817 PG Amersfoort
  The Netherlands
 • +31-(0)33-4624662
 • +31-(0)6-25550596
 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Logo Motivation Travel
 • Motivation Travel B.V.
  Van Woustraat 14
  3817 PG Amersfoort
  The Netherlands
 • +31-(0)33-4624662
 • +31-(0)6-25550596
 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.