Aansprakelijkheid en verzekeren

motivation travel aansprakelijkheid verzekeren

Verzekeren bij zakelijke reizen

Goed verzekerd op reis: een gerust gevoel! U zorgt graag goed voor uw medewerkers en deelnemers en wij nemen die zorg over. Voor het geval er toch iets mis gaat.

Ondanks alle goede zorg kan er tijdens een reis iets misgaan: materiële schade of zelfs letsel. Drie componenten die goed afgedekt moeten worden: materiële schade, medische kosten en blijvend letsel. Zodat uw deelnemer niet met een kater blijft zitten.

Aansprakelijkheid personeelsreizen - jubileumreizen - incentive

Degene die een vooraf georganiseerde reis aanbiedt, is voor de uitvoering daarvan aansprakelijk (BW 7:500 ev.). Die aansprakelijkheid strekt ver: een medewerker die blijvend invalide raakt tijdens een safari kan de organisator aanspreken. Een reis in eigen beheer georganiseerd valt hier ook onder. Zo bleek een school die een studiereis georganiseerd had aansprakelijk voor het letsel van de leerlingen toen de bus omsloeg.

Hoewel nog nooit aangesproken, zijn we hier goed voor verzekerd. Het is een zeer specifieke verzekering, die veel verder strekt dan een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Een verzekering die alle reisorganisatoren zouden moeten hebben. Op verzoek stellen we graag het polisblad en betalingsbewijs beschikbaar.[/fusion_tab]
[fusion_tab title="Medische kosten"]Iedereen is (in de regel) verzekerd voor medische kosten; ook die in het buitenland. Wel kan de zorgverzekeraar aanvullende voorwaarden stellen of zaken uitsluiten. Dat verschilt van land tot land en is per zorgverzekeraar anders.

Om te voorkomen dat het in voorkomende gevallen leidt tot veel onduidelijkheid en bellen, adviseren we voor de deelnemers een reisverzekering af te sluiten.

Reisverzekering

Spullen van deelnemers kunnen beschadigd of kwijt raken. En die spullen worden steeds duurder. Denk aan tablets, smartphones, camera's, etc. Vervelend tijdens een mooie reis.

Ook kan een reisverzekering worden gesloten om (extra) medische kosten af te dekken, zodat uw deelnemer in die gevallen passend verzekerd is. We zijn agent van Europeesche Reisverzekeringen en kunnen deze polis in ons voorstel, afgestemd op de bestemming en het programma, opnemen.

Tenslotte kan een reisverzekering ook een annuleringsverzekering bevatten wanneer de reis om zwaarwegende redenen niet door kan gaan.

Logo Motivation Travel

Top 5 personeelsreizen

Contact

 • Motivation Travel B.V.
  Van Woustraat 14
  3817 PG Amersfoort
  The Netherlands
 • +31-(0)33-4624662
 • +31-(0)6-25550596
 • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Logo Motivation Travel
 • Motivation Travel B.V.
  Van Woustraat 14
  3817 PG Amersfoort
  The Netherlands
 • +31-(0)33-4624662
 • +31-(0)6-25550596
 • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

get('twitter')) == 1) { ?>