Werkwijze incentive bureau Motivation Travel

Afstemming programma 3

Werkwijze

Wij werken vanuit de beleving van een groepsreis. Wij vinden het belangrijk dat de bedrijfsfilosofie terug te vinden is in de de voorbereiding, de reis en de zorg voor de deelnemers: Onze werkwijze in zowel de  voorbereiding als in de reis. We zijn full-service: wij verzorgen niet alleen de reis, maar ook de communicatie met de deelnemers. Van het reserveren van alle onderdelen van de reis, via het uitnodigingstraject tot het drukken en creatief ontwerpen van naambadges, programmaboekjes en uw content.

Na overleg over uw doelstellingen en wensen, vertalen wij deze in een voorstel. Tevreden? Dan beginnen wij aan de invulling en de voorbereiding van de reis. In deze fase is er intensief contact met de contactpersoon van uw bedrijf over de logistieke en communicatieve invulling van het project.

Inspectiereis

Na de keuze van de bestemming en de operationele zaken, kan het prettig zijn een een inspectiereis te maken. Tijdens de inspectiereis worden alle accommodaties en onderdelen van de reis grondig nagelopen. Ook wordt er op de bestemming kennis gemaakt met onze lokale partners. We doen dit graag samen met u.

Incentive campagne - communicatie traject.

Met een gereed draaiboek op zak, is het tijd voor communicatie aan de deelnemers. Afhankelijk van het soort reis kan het zijn dat er een inschrijving moet plaatsvinden. Wij verzorgen ook een online inschrijving indien gewenst. Daarin kunnen ook alle wensen van de deelnemers worden verzorgd zonder dat u daar omkijken naar heeft zoals dieetwensen, medicijnen, kamer-indelingen, etc. Het drukwerk en de online registratie is uiteraard in lijn met uw huisstijl en overeenkomstig het thema van de reis.

De reis

We zijn er graag bij. Als reisbegeleiding of om op terug te vallen. Voor u geen dagelijkse kost; wij kennen de bestemming, spreken de taal en verstaan de gewoontes. En we zijn er als het nodig is: een geruststellende gedachte dat u altijd op een professional kunt terugvallen.

After travel (nazorg)

Behalve het uitpakken is er na een reis meer te doen: we evalueren de reis en koppelen die persoonlijk en schriftelijk terug. Vaak is een afgesloten reis het begin van de volgende 'campagne'. Uiteraard verzorgen we graag de bedankbrief of bellen we namens u de deelnemers na. Immers:meten is weten. Om te weten of de doelstellingen zijn behaald.

Logo Motivation Travel

Top 5 personeelsreizen

Contact

 • Motivation Travel B.V.
  Van Woustraat 14
  3817 PG Amersfoort
  The Netherlands
 • +31-(0)33-4624662
 • +31-(0)6-25550596
 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Logo Motivation Travel
 • Motivation Travel B.V.
  Van Woustraat 14
  3817 PG Amersfoort
  The Netherlands
 • +31-(0)33-4624662
 • +31-(0)6-25550596
 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.