IJsland

IJsland is een eiland van 103.000 km2 (2,5 keer Nederland). Op ruim drie uur vliegen ben je op een van de prachtigste eilanden geland van Europa. In aanvulling op de ontspannende termale baden van de Blue Lagoon biedt IJsland ook tal van inspannende activiteiten in het decor van uitgestrekte lavawoestijnen, gletsers, stranden van zwart zand en steile klifkusten  en een uitgebreid aanbod van flora en fauna. Kortom, een zeer aantrekkelijke en bovenal een unieke bestemming voor Mice groepen.  IJsland ligt op de mid-Atlantische rug waardoor het een plek vol van vulkanische en geothermische activiteit is. IJsland is de afgelopen jaren een opkomende Incentive bestemming geworden. Smeulende vulkanen, indrukwekkende watervallen, gletsjers en de vriendelijke bevolking en de walvissen wachten op jullie! IJsland is uniek en dat laten we jullie graag ook beleven. Het Harpa Convention Centre is uitermate geschikt voor congressen. Zowel indrukwekkend van binnen als van buiten. Een prachtig stukje IJslands design!

Voorbeeldprogramma – personeelsreis, incentive, jubileumreis

Dag 1

Vlucht naar Reykjavik. Wat is er nou lekkerder om met je groep meteen na de vlucht een duik te nemen in een geothermische bron, de Blue Lagoon. Dat is nog eens bijna letterlijk landen in een warm bad. De ober staat in het warme water klaar om een heerlijke cocktail uit te delen. Na alle verwennerijen in de Blue Lagoon ben je ontspannen voor een avond in de hoofdstad Reykjavik.

Dag 2

Tijd voor actie. IJsland is een en al prachtige natuur, welk jaargetijde je ook komt. We maken een prachtige quad tour door het (lava) landschap. Natuurlijk staat er op de top van de berg een lekker drankje en hapje op ons te wachten. In de zomermaanden kan je ook leuke mountainbike tochten maken of wat dacht je van paardrijden, raften of kanoën? Na een heerlijke, natuurlijk vis, lunch staat het volgende avontuur te wachten. De zee op om Walvissen te spotten en voor wie wil zelf ook te zee vissen. Ooit zo dicht bij een Walvis gezien? Hier kan het! Wie liever niet de zee op wilt gaan kan ook een wandeling door een lava grot maken. Echt een beleving vonden wijzelf! ’s Avonds diner met IJslands entertainment. En ontdek dat het nachtleven hier ook enorm bruist!

Dag 3

Geen IJsland zonder de Golden Circle, maar dan wel op onze manier. De Superjeep staat te wachten of voor wie zelf wil rijden de Jeeps. Geen overbodige luxe voor de excursie naar de Gletser later op de dag. De Golden Cirle begint met een bezoek aan Nationaal Park Thingvellir We beleven prachtige hoogtepunten van het IJslandse landschap. We proeven een lokale snack en snapps bij de Gulfuss waterval en lunchen bij de beroemde Geyser. Na een actieve ochtend en prachtige rit ga je naar de Langjökull Gletser. Pas op, deze rit vraagt echt om rijkunsten! Wie durft? Eenmaal aangekomen een verkenning van de Gletser per snowmobiel! En middenop de Gletser wacht een heerlijke culinaire verrassing! Oh ja voor wie zelf niet wil rijden is er ook nog een mogelijkheid alles per helicopter te doen. Hoe gaaf is dat? ’s Avonds gala diner op een bijzondere locatie.

Dag 4

Na een prachtig bezoek aan dit twee na grootste eiland van Europa, een hoofd vol aan avontuurlijke herinneringen is het tijd om weer naar Nederland te gaan. Geen zorgen over de weersomstandigheden. Een IJslands gezegde zegt "Als het weer je niet bevalt, wacht dan vijf minuten", want nergens ter wereld zijn er meer wisselende weeromstandigheden dan op dit fascinerende eiland.

 

Logo Motivation Travel

Top 5 personeelsreizen

Contact

 • Motivation Travel B.V.
  Van Woustraat 14
  3817 PG Amersfoort
  The Netherlands
 • +31-(0)33-4624662
 • +31-(0)6-25550596
 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Logo Motivation Travel
 • Motivation Travel B.V.
  Van Woustraat 14
  3817 PG Amersfoort
  The Netherlands
 • +31-(0)33-4624662
 • +31-(0)6-25550596
 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.