Marrakesh | Marokko

De stad Marrakech grenst aan de Sahara en wordt wel de parel van het zuiden genoemd. Stap in het vliegtuig en een paar uur later ben je echt in een andere wereld!  De stad en zijn omgeving lijken het decor voor een verhaal uit duizend-en-één-nacht. In Marrakech proef je de sfeer van de Arabische wereld als nergens anders!Deze oude stad toont haar geheimen in de ommuurde Medina en op het Djemaa El-Fna plein. Vergeet u niet een kijkje te nemen bij de traditionele theehuizen of juist één van de trendy lounge café’s en restaurants? Marrakech is een hotspot geworden en wij sluiten ons daarbij aan.  Wij hebben al vele reizen naar Marrakech georganiseerd en iedere keer weer waren onze klanten onder de indruk van deze hippe en magische bestemming! En na zoveel reizen naar Marrakech kennen wij de medina bijna uit ons duimpje! Als je echt eens wat anders wilt hebben wij maar één antwoord : Marrakech!

Voorbeeldprogramma – personeelsreis, incentive, jubileumreis

Dag 1

Na aankomst in Marrakech een korte kennismaking met de stad. Je reist naar Marrakech voor de sfeer en de beleving. Na een lange vlucht lijkt het ons tijd om kennis te maken met een lokale traditie, de hamman. Lekker ontspannen aankomen! Op naar het diner in een van de hippe restaurants in de stad.

Dag 2

Vandaag staat in het teken van de ‘de ontdekking van de prachtige natuur van de omgevingvan Marrakech’.Na het ontbijt stappen we in de 4 x 4 Jeeps. Maak kennis met het adembenemende landschap van de Ourika Vallei met zijn kleine berber dorpjes. Onderweg zullen we een theestop maken bij iemand thuis en maak kennis met de zeer gastvrije Marokkaanse cultuur! Deze dag zul je niet snel vergeten, wat een prachtige natuur en landschappen. Voor wie wat meer teambuilding zoekt hebben we een prachtige locatie waar allerlei activiteiten kunnen worden georganiseerd. Van quad rijden, klimmen, mountainbiken en abseilen. En soms organiseren we in een Bedoeïenentent creatieve workshops. Het kan allemaal. Na deze prachtige dag stellen wij voor om lekker te eten in een Riad. Ontdek de Arabische kruiden en verrassende elementen van een Riad. Natuurlijk ontbreken de buikdanseressen niet, wie durf de dans aan?

Dag 3

Marrakech is bekend om de soucks die in de medina liggen. Net als de Koranschool en het museum van Marrakech een must om te zien. Met de gids leer je veel over de stad en beleef je de sprookjesachtige sferen. We nemen jullie mee naar een workshop over de kruiden en specerijen en over de arganolie (die we lekker laten in masseren voor wie wil). Na de lunch lekker een vrije middag. Marrakech kent een heerlijk klimaat en een bruisend nachtleven. Dus een paar uurtjes vrije tijd kan geen kwaad. Laat je voor het diner vervoeren per koets, of ervaar een galadiner onder 1001 sterren in de Palmerai.

Dag 4

Na zoveel verrassend lekker te hebben gegeten vinden onze gasten het ook vaak leuk om een kookworkshop te volgen. Samen inkopen doen op de markt en daarna kennis maken met de Arabische keuken, een feest voor je zintuigen! Sommigen willen juist lekker golfen en daar is Marrakech een uitstekende bestemming voor! Voor ieder wat wils dus. Aan het einde van de dag terug naar Nederland. Iedereen beloofd een keer terug te komen, want in Marrakech kom je altijd tijd tekort.

p.s. Wat ook heel erg leuk is, is om een nacht te slapen in een Bedoeïenententenkamp. Speciaal voor de groep gebouwd. En niets primitief, echte bedden, douches, wastafels. Voor wie echt iets heel unieks wil beleven is dit het summum! Dat beloven we!

Logo Motivation Travel

Top 5 personeelsreizen

Contact

 • Motivation Travel B.V.
  Van Woustraat 14
  3817 PG Amersfoort
  The Netherlands
 • +31-(0)33-4624662
 • +31-(0)6-25550596
 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Logo Motivation Travel
 • Motivation Travel B.V.
  Van Woustraat 14
  3817 PG Amersfoort
  The Netherlands
 • +31-(0)33-4624662
 • +31-(0)6-25550596
 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.