New York | Verenigde Staten

New York is de grootste stad in de Verenigde Staten en wellicht ook de meeste bruisende stad. Het is de stad die nooit slaapt en er is altijd iets te doen. Of het nu gaat om ontspanning, shoppen, musea, workshops. New York biedt het allemaal! New York is een stad die nooit slaapt en er is altijd wel iets te doen. Daarnaast zijn er nogal wat bezienswaardigheden die je gezien moet hebben. Chinatown, de Brooklyn Bridge, Empire State Building en natuurlijk het Vrijheidsbeeld kunnen niet worden overgeslagen tijdens een bezoek aan New York! Als Incentive stad is New York heel geschikt, Manhattan is compact en biedt een scala aan event mogelijkheden.

Voorbeeldprogramma – personeelsreis, incentive, jubileumreis

Dag 1

Vlucht naar New York. Welkom in een bruisende stad! Een bijzondere stad vraagt een bijzonder ontvangst! Om geheel in Amerikaanse sferen aan te komen staat er voor de groep een streched limo klaar om de groep naar het hotel te vervoeren. Afhankelijk van het gekozen vluchtschema stellen wij voor om de eerste avond rustig aan te doen. Door het tijdsverschil moeten de mensen vaak even wennen. Maar natuurlijk slaan we een echte New Yorkse steak niet over! En dat doen we natuurlijk in het hart van de stad, op Times Square!

Dag 2

Ontbijten doe je in Amerika buiten de deur! Daarom gaan we met de groep naar een echte ‘New Yorkse daily’ om daar te ontbijten. Na het ontbijt gaan we richting Central Park, waar we op een oer Hollandse manier de noordelijke zijde van de stad gaan verkennen. Met de fiets natuurlijk! Heerlijk om met zijn alleen of in kleinere groepjes door de grote straten van de Big Apple te rijden en een leuke manier om de stad te verkennen. En natuurlijk proeven we onderweg allerlei lekker typisch New Yorkse snacks. Een afsluitende picknick in Central Park mag natuurlijk niet ontbreken! Omdat New York zo ontzettend veel biedt en er zoveel persoonlijke interesses zijn stellen wij voor om de middag ter vrije besteding te laten. Voor het avondprogramma stellen wij een echte Hamburger bit voor in het hippe meatpacking district. Een echte place to be onder de locals! Na het diner staat er een geweldige activiteit op het programma! Een sportwedstrijd. Iedereen krijgt een shirt op zijn kamer van de de Yankees en ’s avonds naar een echte baseball wedstrijd.

Dag 3

Voor wie wil organiseren we een hardloop event in Central Park. Lekker fris de dag beginnen! En hoe gaaf is het om in Central Park hard te lopen! Ook vandaag staat weer een ontbijt buiten de deur op het programma. En wel in een heel bijzondere, daar waar de beroemde scene is opgenomen uit de film ‘When Harry met Sally’, wie durft er nog te bestellen? Na het ontbijt een sightseeing door ground Zero en vervolgens op de boot naar Staten Island. Een bezoek aan het Vrijheidsbeeld en Ellis Island. Na de lunch staat er een verrassing op het programma..we zijn nu toch vlakbij Pier 39 waar de helikopters klaarstaan voor een rondvlucht boven de Big Apple. Hoe cool is dat? En als klap op de vuurpijl een avondvoorstelling aan een musical op Broadway! Keuze genoeg! En omdat de stad toch nooit slaapt, wie gaat er na de musical voorstelling nog mee het bruisende nachtleven in?

Dag 4

Vroeg eruit want we gaan naar een bijzondere wijk in New York, Harlem. We zijn getuige van een kerkdienst waar een adembenemend gospelkoor zingt. Na deze indrukwekkende ochtend een lunch in Rockefeller centre. De laatste uurtjes zijn nog even ter vrije besteding om te gaan shoppen in bijvoorbeeld een van de vele flagship stores die de stad rijk is! Aan het einde van de middag transfer naar de luchthaven voor de nachtvlucht naar Amsterdam.

Dag 5

Aankomst in Amsterdam.

Logo Motivation Travel

Top 5 personeelsreizen

Contact

 • Motivation Travel B.V.
  Van Woustraat 14
  3817 PG Amersfoort
  The Netherlands
 • +31-(0)33-4624662
 • +31-(0)6-25550596
 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Logo Motivation Travel
 • Motivation Travel B.V.
  Van Woustraat 14
  3817 PG Amersfoort
  The Netherlands
 • +31-(0)33-4624662
 • +31-(0)6-25550596
 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.