Praag | Tsjechië

Een pareltje uit ons porfolio! Deze mooie "Gouden Stad" bestaat eigenlijk uit twee gedeeltes, die door de Karelsbrug over de Moldau met elkaar worden verbonden. De stad kent een authentiek stadscentrum waardoor het lijkt alsof je een groot openlucht museum rondloopt. Aan de ene kant van de rivier de Moldau het oude en vooral gezellige stadscentrum aan de andere kant van de rivier de "Praagse Burcht". Dit was vroeger een eenvoudige vesting, maar is inmiddels uitgegroeid tot een complete woonwijk waarbinnen o.a. het beroemde "Gouden Straatje" is gelegen. Een herinnering aan de periode dat Praag de zetel was van de goudmakers.  Praag is rijk aan historische gebouwen, musea en de indrukwekkende Joodse wijk. Praag kent zeer goede congres faciliteiten en een scale aan prachtige venues voor events! Het centrum van Praag is zeer compact en kent adembenemende locaties waardoor de stad voor een Incentive bestemming een prachtig en indrukwekkend decor is.

Voorbeeldprogramma – personeelsreis, incentive, jubileumreis

Dag 1

Vlucht naar Praag. Na aankomst transfer naar de Praagse Burcht. Na een welkomstdrankje op een prachtig uitzichtpunt over de stad een heerlijke lunch in een indrukwekkend en historisch klooster. Na de lunch een wandeling door de burcht waarna een (authentieke) privé tram de groep naar het centrum vervoerd. De route is even indrukwekkend als de tram zelf. Er kan ook een treasure hunt of een GPS tour worden georganiseerd in de burcht. Natuurlijk is er in de tram een lokale versnapering en een accordeonist aanwezig om het nóg gezelliger te maken! ’s Avonds diner in de stad. Wat dacht u van een dinercruise over de Moldau?

Dag 2

Na het ontbijt is het tijd om de prachtige binnenstad te verkennen. Dat kan op vele ludieke manieren. Dus wat dacht u van een verkenning per segway of heel Hollands met de fiets? Natuurlijk dagen we de deelnemers graag uit en zit er een leuke rally met ludieke opdrachten verweven in het programma! En natuurlijk ontbreken de culinaire stops niet. Voor wie wat sportievers en meer avontuur opzoekt, is het mogelijk om een ijshockeyclinic te volgen. IJshockey is een populaire sport in Tsjechië en wat is er nou leuker om zelf kennis te maken met deze bijzondere sport! Voor wie nog een stukje meer avontuur zoekt is er de mogelijkheid om een echte tankwagen te berijden! ’s Avonds een diner op een prachtige locatie in het oude centrum. Praag biedt vele geschikte en vaak historische event locaties! Vervoer kan met de bus, maar natuurlijk ook geheel in stijl met bijvoorbeeld klassieke oldtimers! Qua entertainment is er ook een scala aan mogelijkheden. Wat dacht u van klassiek meets rock?

Dag 3

Ontbijt in het hotel en uitchecken. Praag is ook een hele culturele stad en eigenlijk moet je de Joodse wijk bezocht hebben voor je weer op het vliegtuig stapt. Te voet, per fiets of segway vanuit het hotel naar de Joodse wijk. De wijk is indrukwekkend en maakt bovenal veel indruk. Je bezoekt de het Joods museum en eventueel een van de vijf synagogen (waaronder de oudste van Europa). Na dit impactvolle bezoek een lunch met uitzicht op de wereldberoemde Karelsbrug. Na deze lunch transfer naar de luchthaven voor de vlucht naar Nederland.

Logo Motivation Travel

Top 5 personeelsreizen

Contact

 • Motivation Travel B.V.
  Van Woustraat 14
  3817 PG Amersfoort
  The Netherlands
 • +31-(0)33-4624662
 • +31-(0)6-25550596
 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Logo Motivation Travel
 • Motivation Travel B.V.
  Van Woustraat 14
  3817 PG Amersfoort
  The Netherlands
 • +31-(0)33-4624662
 • +31-(0)6-25550596
 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.