Incentive bureau voor de organisatie van personeelsreizen, incentive reizen, jubileumreizen en studiereizen

Motivation Travel is hét bureau voor incentives, groepsreizen, events en meetings. We organiseren voor bedrijven, organisaties, verenigingen en overheden onvergetelijke reizen. En we voeren die uit. We beschikken over een schat aan ervaring en benutten die door met creatieve programma’s de doelstellingen van onze opdrachtgevers te realiseren. Dat begint met luisteren:”Wat is de bedoeling?” en “Wat zijn de doelstellingen?”

Motivation Travel in getallen 2 700px

Behalve de organisatie en de uitvoering van de reis, tekenen we als bureau voor vormgeving en digitale registratiesystemen waarmee we de interne organisatie ontlasten en budgetten altijd up-to-date zijn. We verzorgen het hele project vanaf de budgettering tot en met het drukwerk. Altijd vanuit het perspectief van een incentive bureau: deelnemers, medewerkers en stake holders motiveren met een fantastische ervaring!

Sinds 2004 en begonnen als incentive bureau en in de loop der jaren uitgebreid met events, meetings en groepsreizen. Niet alleen door veel reizen te organiseren, maar door betrokken te zijn en te blijven bij de branche: jaarlijkse studiereizen, het aanbieden van stageplaatsen aan nieuw talent in de branche, bijscholing over nieuwe regelgeving en mogelijkheden.

Inmiddels zijn we daarmee een one-stop-shop geworden voor de zakelijke (maatwerk)reis.

Missie incentivebureau Motivation Travel

We organiseren met passie voor het vak incentives, groepsreizen, events en meetings. We doen dat op een professionele manier en we zorgen dat het onze opdrachtgevers aan niets ontbreekt. We zoeken steeds naar de positieve verbazing door het aanbod uit te breiden met aanpalende diensten en produkten, die bijdragen aan het succes van een reis.

We doen dat door bij elke opdracht over ons eigen handelen te vragen:”Aansporend, aanheffend, de toon aangevend?”

Visie

We willen toonaangevend blijven in de zakelijke reisbranche op het gebied van maatwerk reizen door telkens professioneler en creatiever te werk te gaan.

Marije Breuker - oprichtster incentive bureau Motivation Travel

picture 11 14200347662Oprichtster en directeur van Motivation Travel was drie jaar voorzitter van het Nederlandse Chapter van SITE.  Enkele hoogtepunten uit haar bestuursjaren:

 • Woordvoerder en ‘informatieknooppunt’ in de gevolgen van de IJslandse Aswolk (2010)
 • Initiatiefneemster van kennisverbreding over de (nieuwe) reisbureauregeling omtrent BTW (2011)
 • Initiatiefneemster voor een branche-breed protest in de Eerste Kamer tegen de Werkkostenregeling die inmiddels is ingevoerd.
 • In 2011 en 2012 genomineerd voor de EventBranche Top 30
Logo Motivation Travel

Top 5 personeelsreizen

Contact

 • Motivation Travel B.V.
  Van Woustraat 14
  3817 PG Amersfoort
  The Netherlands
 • +31-(0)33-4624662
 • +31-(0)6-25550596
 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Logo Motivation Travel
 • Motivation Travel B.V.
  Van Woustraat 14
  3817 PG Amersfoort
  The Netherlands
 • +31-(0)33-4624662
 • +31-(0)6-25550596
 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.