Jordanië

In Jordanië vind je adembenemende  woestijnsteden, rijke historie, wereldwonderen, de dode zee, een heerlijke keuken en een gastvrije cultuur. Welkom in Jordanië! Jordanië is nog geen vijf uur vliegen en je waant je in een compleet andere wereld. In Jordanie tref je de perfecte mix tussen fun, natuur, luxe en cultureel erfgoed. Jordanië biedt voor Incentive reizen bijzondere elementen die je niet snel vergeet.

Voorbeeldprogramma – personeelsreis, incentive, jubileumreis

Dag 1

Reis van Amsterdam naar Amman.

Dag 2

In de ochtend een oriëntatietour door het oude en het nieuwe Amman. De stad heeft zoveel te bieden. Eventueel kan er een ludieke vorm van transport worden ingezet. In de ruines van het amfitheater kunnen we een heel schouwspel laten zien hoe het er in de middeleeuwen aan toe ging. Ook het naastgelegen Odeum wordt bezocht. Hierna bezoeken we de citadel waar een heerlijke lokale proeverij klaar staat. In de middag gelegenheid om bezoek te brengen aan de souck en het Ummayad Paleis. ’s Avonds een diner nabij het hotel.

Dag 3

Een volle maar avontuurlijke dag staat op het programma! De gasten worden uitgenodigd om aan boord te gaan van een Prive stoomtrein. De trein gaat richting de Dode zee. Terwijl de groep geniet van gezellige muziek en een hapje een drankje aan boord zie je ineens vanuit het raam een bende bedoeinen te paard. De leider van de bende is op zoek naar een vrouwelijke deelneemster…het vraagt om wat onderhandelingen...wat gaat uw groep doen? Het levert in ieder geval een grappige toestand op. De groep komt aan bij de dode zee waar allerlei mogelijkheden zijn tot verwennerij met dode zee producten. In de tussentijd wordt een prachtige lounge set opgebouwd waar een geweldige BBQ avond aan de dode zee op het programma staat.

Dag 4

Bezoek aan de oud Romeinse stad Jerash. In het Hippodrome wordt door middel van een show in het hippodrome worden we langs de oude tijdlijn meegenomen. Gladiatoren, paarden, koetsen ; het komt allemaal op spectaculaire wijze voorbij. Via de prachtige King’s road naar Karak, met onderweg een stop bij Mount Nebo en Madaba. Daar genieten van de prachtige uitzichten! Als verassing staan de kruisvaders de groep op te wachten met een heerlijke cocktail. Na deze prachtige dag komen we einde dag aan in Petra. Diner bij het hotel.

Dag 5

Een dag om nooit te vergeten. De deelnemers worden uitgenodigd om op een paard te gaan zitten en zo Petra te verkennen. Petra is adembenemend mooi en maakt op iedereen diepe indruk. De rozerode stad , die geheel uit steen gehouwen, was 300 jaar onvindbaar. Midden in Petra een heerlijke frisse lunch. Na de lunch delen we een pakket uit? Een Arabisch kledij voor een ieder en de mensen gaan per Jaap naar de Wadi Rum woestijn. Een indrukwekkend landschap komt voorbij, van maanlandschap naar zandsteen, van oude valleien naar roos zand. Tegen zonsondergang strijkt de groep neer bij een Prive bedoeinen tentenkamp. Onder de sterrenhemel vind een prachtig diner plaats! Het 1001 nacht gevoel met lokaal vermaak en lekkernij!

Dag 6

Ontbijt in de woestijn en transfer naar de luchthaven.

Logo Motivation Travel

Top 5 personeelsreizen

Contact

 • Motivation Travel B.V.
  Van Woustraat 14
  3817 PG Amersfoort
  The Netherlands
 • +31-(0)33-4624662
 • +31-(0)6-25550596
 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Logo Motivation Travel
 • Motivation Travel B.V.
  Van Woustraat 14
  3817 PG Amersfoort
  The Netherlands
 • +31-(0)33-4624662
 • +31-(0)6-25550596
 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.