Dublin | Ierland

Dublin, de hoofdstad van de Republiek Ierland, is een kosmopolitische en levendige stad, die letterlijk bruist van energie. De sfeer in de stad en de gemoedelijkheid in de pub, dat is Dublin. Geen wonder dat een van de meest bekende bands ter wereld uit Dublin komt. De muziek klinkt je bijna vanaf alle hoeken van de straat in de oren. Dublin is een stad die je moet ervaren en zij heeft menig klant van ons aangenaam doen verrassen. Het is de stad met middeleeuwse historie, prachtige parken, een geweldig uitgaansleven bewoond door wellicht een van de meest toegankelijke inwoners van Europa. Dublin leent zich door haar compactheid en leuke aanbod heel goed voor incentives en teambuilding activiteiten. In 2010 is een prachtig congrescentrum geopend, Conventron Centre Dublin. (CCD). De Ierse gastvrijheid en het aanbod van vele hotels in de stad maken Dublin een zeer aantrekkelijke congresbestemming.

Het bijzondere van Dublin is dat je ook onmiddellijk rust kunt vinden als je daar behoefte aan hebt; slechts een half uurtje rijden van het stadscentrum en je bent in de bergen, bij landhuizen met prachtige tuinen of in een leuk vissersdorpje. Kortom, Dublin biedt een prachtige mix van Incentive activiteiten voor ieder budget.


Voorbeeldprogramma – personeelsreis, incentive, jubileumreis

Dag 1

Vlucht naar Dublin. Na aankomst een hilarische kennismaking met deze stad. Ontdek de geschiedenis en de stichters van de stad, de Vikingen. Een verkenning in aan amfibie voertuig maakt de stad je meteen op een hilarische wijze eigen. Een publunch met natuurlijk Ierse muziek. In de middag bezoek aan de beroemde en zeer indrukwekkende Book of Kells. ’s Avonds een typsich Iers event, honden rennen. Wie durft een gokje te wagen tijdens het eten. Het staat garant voor veel entertainment en een hoop lol!

Dag 2

Dublin ligt aan een baai en natuurlijk mag een activiteit op het water niet ontbreken. Met zijn allen in ribboten varen langs de kust en wellicht een dolfijn spotten. Zie vanaf het water de prachtige kustlijn en de kleuren van het land. Een zeil regatta is een goed alternatief voor wie meer zelf aan de slag wil. Lunch in een oud bank gebouw, je komt ogen tekort en vergeet bijna dat er wat op je bord ligt. Middag ter vrije besteding. ’s Avonds een diner in een privé huis aan de Liffey rivier. En natuurlijk ’s avonds nog lekker Temple Bar in! Dat moet je natuurlijk hebben meegemaakt in Dublin!

Dag 3

Dublin is meer dan alleen de stad, de ‘achtertuin’ de Wicklow Mountains zijn prachtig en zeer indrukwekkend. Een pracht decor om teambuilding activiteiten te doen; Ierse Braveheart games in combinatie met een demonstratie van een valkenier. Een gezellige en actieve teambuilding in Iers landschap! Na een farmlunch tijd om naar de luchthaven van Dublin te gaan.

Logo Motivation Travel

Top 5 personeelsreizen

Contact

 • Motivation Travel B.V.
  Van Woustraat 14
  3817 PG Amersfoort
  The Netherlands
 • +31-(0)33-4624662
 • +31-(0)6-25550596
 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Logo Motivation Travel
 • Motivation Travel B.V.
  Van Woustraat 14
  3817 PG Amersfoort
  The Netherlands
 • +31-(0)33-4624662
 • +31-(0)6-25550596
 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.