Rome | Italie

Klaterende fonteinen, een wirwar van steegjes en pittoreske pleintjes met kleurrijke fruitkarren,kleine trattoria waar je eigengemaakte pasta kunt eten, de geur van verse caffè in de vele koffiebars, het gepassioneerde straatleven: wie Rome bezoekt, ervaart direct de charme van het Romeinse leven. De rijkdom aan monumenten van kunst en cultuur behoeft geen extra betoog: Rome wordt wel het grootste monument van de wereldhistorie genoemd, dat al eeuwenlang reizigers, kunstminnaars en pelgrims trekt. Evenveel indruk maakt het prachtig glooiende heuvelland met de mooi gelegen boerenhoeven net buiten Rome, beroemd om de verbouw van druiven en olijven en de productie van wijn en olijfolie. K Rome opnieuw ontdekken, dat was voor ons vaak de missie en die is meer dan eens gelukt! Kortom, ervaar een paar dagen het ‘Dolce Vita’!

Voorbeeldprogramma – personeelsreis, incentive, jubileumreis

Dag 1

Na aankomst in Rome een transfer naar de stad. Ervaar meteen de pracht en praal van de stad, hoeveel moois kan er zijn? Omdat Italië ook echt een culinair land is nemen we jullie meteen mee naar een heerlijke trattoria of op een fantastisch dakterras. Een orkestje kan de groep verwelkomen om nog meer in de Italiaanse sferen te komen. In de middag een kennismaking met de stad, dit kan op verschillende manieren. Met een gids te voet of door middel van een teambuilding activiteit. Wat dacht je van het Bernini mysterie of “Op jacht naar de Maffia?”Of op de Segway. Op ludieke wijze kunnen we een verkenning samenstellen door de stad. ’s Avonds diner.

Dag 2

Vandaag gaan we per als een echte Italiaan per Vespa door de stad. Je voelt je ineens een echte Romein die toch een toerist is. Op diverse stops kunnen we verrassingselementen organiseren die geheel in het teken van het Italiaanse leven staan. Een heerlijke lunch staat voor de groep klaar in de vorm van een proeverij. Omdat Rome zoveel biedt stellen wij voor om de middag ter vrije besteding in te plannen. ’s Avonds nemen we jullie mee naar een van die plekjes die wij door ervaring hebben ontdekt. Een prachtig Italiaans landhuis staat decor voor een bijna ‘Bertoli’ reclame gevoel. Samen met je collega’s dagen wij je uit om lekker zelf te gaan koken! Letterlijk genoeg ingrediënten voor een geslaagde avond!

Dag 3

Geen programma in Rome zonder bezoek aan het Vaticaan met als hoogtepunt de sixtijnse kapel. Wist u dat we deze Prive kunnen afhuren (als we het lang genoeg van te voren aanvragen?). Sommigen deelnemers kiezen toch liever voor wat meer avontuur en willen een autotocht (in een Ferrari natuurlijk!!!) door de prachtige omgeving maken. Dat kan natuurlijk met diverse ludieke stops! Lunch aan de dichtbij gelegen kust. En in de namiddag terug naar Nederland.

Logo Motivation Travel

Top 5 personeelsreizen

Contact

 • Motivation Travel B.V.
  Van Woustraat 14
  3817 PG Amersfoort
  The Netherlands
 • +31-(0)33-4624662
 • +31-(0)6-25550596
 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Logo Motivation Travel
 • Motivation Travel B.V.
  Van Woustraat 14
  3817 PG Amersfoort
  The Netherlands
 • +31-(0)33-4624662
 • +31-(0)6-25550596
 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.