• Groepsreis Barcelona - Spanje

  Groepsreis Barcelona - Spanje

  We are loving details,
  and deliver handmade masterpieces.
 • Personeelreizen Barcelona - Spanje

  Personeelreizen Barcelona - Spanje

  We are loving details,
  and deliver handmade masterpieces.
 • Jubileumreizen Barcelona - Spanje

  Jubileumreizen Barcelona - Spanje

  We are loving details,
  and deliver handmade masterpieces.

Barcelona | Spanje

De hoofdstad van Catalonië is zeer populair en zeker niet voor niets. Middeleeuwse nauwe steegjes, mondaine winkelstraten en historische monumenten wisselen elkaar af. Wie kent niet de Ramblas, de Sagrada de Familia, Park Guell en de heerlijke stranden. Barcelona is op en top Spaans; het leven speelt zich op straat af, bij kiosken, fonteinen, op de terrassen -zowel in zomer als in de winter-, in de parken en op pleinen. Flaneren over de statige Passeig de Gracia met z’n talloze terrasjes of de oudste wijk Barrio Gotico verkennen, u zult zich niet vervelen. Het centrum van Barcelona is redelijk compact en alle hoogtepunten van de stad zijn makkelijk te bereiken. Een goede logistiek en aanbod van congresruimte maakt Barcelona onze nr 1 congresstad.

Voorbeeldprogramma – personeelsreis, incentive, jubileumreis

Dag 1

Na aankomst in Barcelona willen we natuurlijk maar een ding! Tapas en het liefst op en terras. Gelukkig kan dat vaak in Barcelona want het klimaat is gunstig. Na de tapas (toer) een kennismaking met Barcelona en dat doen we lekker met de fiets! Op een compacte manier kan je kris kras door de kleine straatjes in de Gotische wijk en over de Ramblas fietsen. Makkelijk op- en afstappen om de stad te begrijpen en bijna te voelen! Ole! Na de fietstour lijkt het meteen alsof je hier al helemaal bekend bent. ’s Avonds een diner met een flamenco workshop, maar als je daar niet van houdt dan zijn er genoeg hippe tenten aan het strand!

Dag 2

Omdat Barcelona groter is dan de oude binnenstad verkennen we de stad op een ludieke manier. Per Go Cars. Helemaal te gek. Het scooter-autootje is al een belevenis op zich! Van Parc Guell tot aan de Montjuic. Genieten van al het moois dat Gaudi heeft gemaakt. Na de lunch lekker een vrije middag, maar voor wie wil nemen wij graag mee naar Camp Nou. Je moet toch een keer in je leven op het heilige gras hebben gestaan? Imponerend vinden wij het, en nu begrijpen we ook waarom de slogan “Més que un club” betekend. ’s Avonds gaan we met zijn allen lekker koken, want de Spaanse keuken is zo lekker. Ok, we maken het niet moeilijk en maken met zijn allen een heerlijke Paella. De terrasjes zijn nog tot laat gezellig druk, het nachtleven begint. Reden genoeg dus om nog lekker de stad in te gaan.

Dag 3

Omdat Barcelona aan zee ligt zou het zonde zijn om daar geen gebruik van te maken, dus we gaan lekker het water op met een catamaran. Geniet lekker op zee en laat de mooie kust aan je voorbij gaan. We varen naar Sitges, een pittoresk plaatsje onder Barcelona. Een heerlijke lunch staat klaar aan de boulevard of in een van de wijngaarden in het achterland. Na de lunch transfer naar de luchthaven en weer naar Nederland. Adios! Tot snel Barcelona!

Tags: Spanje

Logo Motivation Travel

Top 5 personeelsreizen

Contact

 • Motivation Travel B.V.
  Van Woustraat 14
  3817 PG Amersfoort
  The Netherlands
 • +31-(0)33-4624662
 • +31-(0)6-25550596
 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Logo Motivation Travel
 • Motivation Travel B.V.
  Van Woustraat 14
  3817 PG Amersfoort
  The Netherlands
 • +31-(0)33-4624662
 • +31-(0)6-25550596
 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.