Incentive reis naar Valencia

Een van onze meest geboekte bestemmingen voor personeelsreizen en incentive reizen en bedrijfsuitjes naar het buitenland. En dat begrijpen wij wel. Want wij zijn namelijk zelf ook enorm van deze bruisende stad. Valencia is niet zo heel erg druk als Barcelona, maar heeft wel veel van dezelfde eigenschappen als de Catalaanse hoofdstad. Veel cultuur (misschien nog wel meer dan Barcelona), oke, iets minder Gaudi, maar daartegenover staat wel een prachtig oud en historisch centrum. Bovendien ligt deze stad aan de kust. Wat Valencia zo uniek maakt is de stad van kunst en wetenschap in de rivier bedding. Na een grote overstroming in 1957 is dit gebied een park (Jardines de Turia) geworden en is maar liefst 9 kilometer lang. Een uitstekende manier dus om dit gebied per fiets te verkennen. En als je nu wat anders wilt dan fietsen denk dat bijvoorbeeld aan de segway. En als je dan toch door dit unieke gebied fietst dan verrassen wij je graag met leuke en ludieke culinaire stops. Wat dacht je bijvoorbeeld van een picknick in het park? Helemaal in tegenwoordig en ondanks dat het een picknick is zal het je aan niets ontbreken.

Wat veel individuele deelnemers ook wel doen tijdens een personeelsreis is een hardlopen in de vroege ochtend. Eerlijk is eerlijk, wij hebben het zelf ook een paar keer gedaan en het is echt een wow momentje.

Valencia heeft een brede keuze aan hotels voor personeelsreizen Van 5 sterren hotel aan het strand tot een 4 sterren stadshotel in het oude centrum. In Valencia is er volop keuze. In veel hotels in Valencia kan je ook meetingrooms afhuren, wij informeren je graag over de mogelijkheden.

Fietstocht door Valencia, leuk voor jubileumreis of personeelsreis als activiteit
Deze stad van kunst en wetenschap is ontworpen door de beroemde architect Calatrava en bestaat uit 6 grote onderdelen, waaronder de bijzondere Opera en het Oceanisch grafisch museum. Tijdens een personeelsreis door Valencia organiseren we bijna altijd een fietstocht. Of je nu jong of wat ouder bent, een fietstocht door dit gebied is echt een must do! Wij zorgen ervoor dat de fietsen klaarstaan bij het hotel zodat jullie meteen aan de excursie kunnen beginnen. Valencia heeft het eigenlijk allemaal en het is een hele compacte stad. Dat maakt het voor een korte personeelsreis van bijvoorbeeld 3-4 dagen heel aantrekkelijk. Transfers zijn niet onnodig lang. De zon schijnt er heel veel dagen per jaar, het eten is voortreffelijk en de stranden en zee uitnodigend. Tegenwoordig zijn er steeds meer (luxere) strandclubs die arrangementen voor groepen aanbieden. Van strand BBQ tot de organisatie van grote feesten.

Stadswandelingen door het oude centrum
Een stad met zo’n oud stadscentrum vraagt om een stadswandeling. Maar dan niet een saaie opsomming van jaartallen of namen van koningen uit een ver verleden. Met een eigentijdse blik maak je kennis met de oude stad maar krijg je ook meer te weten of lokale gebruiken, prodcuten en traditioonele feesten. Annekdotes en leuke weetjes die je niet zomaar in een boekje terugvindt.

Proeverij in de markthal
Deze markt in een prachtig historisch oud gebouw is elke dag geopend tot 14.00 uur (behalve zondags). Het is echt een belevenis om hier doorheen te lopen. Allerlei etenswaren worden hier aangeboden. Alleen de presentatie al is meer dan de moeite waard om er een kijkje te gaan nemen. Natuurlijk vind je er veel lokale en Spaanse producten. Daarom organiseren wij voor groepen proeverijen en kleine demonstraties. Niet alleen lekker maar ook zeer leerzaam.

Met een catamaran over de zee
Valencia ligt aan zee en dus zijn er volop mogelijkheden voor activiteiten op het water. Bijvoorbeeld een zeilregatta als je het wat meer competitief en actief wilt beleven. Of wat meer relaxed en per catamaran de zee op. Voor wie wat meer activiteit in de haven zoekt is Paddling een goede uitkomst.

Ludieke teambuilding verkenning stad.
Wil je en de stad verkennen en een teambuilding element combineren? Geen probleem. Wij kunnen een maatwerk verkenningstour ontwerpen voor iedere groep. Op deze manier leer je op een originele manier de stad verkennen en worden andere vaardigheden zoals creativiteit verweven in dit programma. Ieder team ontvangt een opdrachten boek en door middel van diverse opdrachten wordt de stad ontdekt, leer je feiten over de stad en kom je in contact met de lokale bevolking. En natuurlijk plannen wij een paar heerlijke culinaire stops in. Wie weet wordt jouw team de winnaar van dit ludieke stadsverkenningsspel.

Excursie naar Albufera
Valencia heeft zoveel te bieden dat je er wel een week kunt verblijven. Dan nog raak je nooit uitgekeken op de stad. Maar in de omgeving van Valencia is nog veel meer te zien. Wij raden daarom aan om een uitstapje te maken naar Albufera. Albufera is van origine een natuurpark. Een must do excursie is een boottocht over het meer van Albufera. Om dit meer liggen grote rijstvelden en dat verraadt wellicht ook waar de Paella vandaan komt. De groep kan op een lokale boerderij een heuse Paella workshop volgen.

Flamenco workshop
De flamenco is afkomstig uit het zuiden van Spanje maar wordt eigenlijk op veel meer plaatsen geoefend. Het hoort bij de Spaanse cultuur. En als je dan toch een leuk item wilt toevoegen aan je bedrijfsuitje naar Valencia dan raden wij deze workshop zeker aan. Het is leerzaam, de beentjes van de vloer is altijd goed en het is leuk om dit met je collega’s te leren. Genoeg elementen dus voor een geslaagde excursie in jullie Valencia programma.

Logo Motivation Travel

Top 5 personeelsreizen

Contact

 • Motivation Travel B.V.
  Van Woustraat 14
  3817 PG Amersfoort
  The Netherlands
 • +31-(0)33-4624662
 • +31-(0)6-25550596
 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Logo Motivation Travel
 • Motivation Travel B.V.
  Van Woustraat 14
  3817 PG Amersfoort
  The Netherlands
 • +31-(0)33-4624662
 • +31-(0)6-25550596
 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.