Berlijn | Duitsland

Berlijn is zowel hip en historisch!  Een bruisende stad die de afgelopen jaren veelal in ontwikkeling is geweest. Een stad die je gezien en ervaren moet hebben! Berlijn ligt aan de rivier de Spree die zich door en om de stad heen kronkelt. Om de geschiedenis van Berlijn kun je in ieder geval niet heen. Een kleine 30 jaar was de Koude Oorlog zichtbaar door de Muur die West-Berlijn van Oost-Berlijn scheidde. De nieuwe inrichting van Berlijn bracht ook veel architectuur met zich mee, nergens vind je zoveel nieuwe gebouwen als in Berlijn. Geen wonder dat veel stedelijke ontwikkelaars en architecten met ons mee op studiereis gingen. Berlijn is bij uitstek ook een goede congres locatie. Er valt veel te ontdekken, te overdenken, te leren en te genieten , dus veel redenen om naar Berlijn te gaan!

Berlijn 1
Berlijn 2
Berlijn 3

Voorbeeldprogramma – personeelsreis, incentive, jubileumreis

Dag 1

Vlucht of per trein naar Berlijn. Maak kennis met Berlijn, stap op de fiets en ontdek de plekken die zoveel verhaal en geschiedenis hebben. En natuurlijk onderweg een heerlijke Bradworst. Liever per segway door Berlijn, geen probleem dat kan natuurlijk ook! ’s Avonds een diner in een typisch Duits etablissement. Ga terug naar de sfeer van de jaren 20..

Dag 2

Op de eerste dag zijn we kris kras door Berlijn gefietst, vandaag op een manier wat zorgt voor de nodige hilariteit in de groep. Ontdek Berlijn per Trabant. Met teams moeten jullie diverse opdrachten uitvoeren bij bijvoorbeeld Check point Charlie, Brandenburger Tor, die natuurlijk in relatie tot de stad en auto staan. Hier wordt nog lang over nagepraat, dat weten wij zeker! Middag ter vrije besteding en ’s avonds een prachtig diner op het dak van de Reichstag of voor grotere groepen in aan prachtig momentaal gebouw waar je tot in de late uurtjes een spettererend feest kunt geven!

Dag 3

Zeg je Berlijn, dan zeg je eigenlijk ook Potsdam. Deze historische plaats hoort eigenlijk een beetje bij Berlijn. Bekend om de Hollandse wijk, de Paleizen en de prachtige tuinen. Sluit af met een heerlijke lunch in de orangerie. Een andere suggestie is voor de meer creatievelingen in de groep; een graffiti workshop. De muur is een inspiratiebron voor velen, die staat vol met prachtige graffiti, leef je helemaal uit en laat je inspireren door je collega’s en de omgeving. Na een derde boeiende dag tijd om weer naar Nederland te gaan.

Logo Motivation Travel

Top 5 personeelsreizen

Contact

 • Motivation Travel B.V.
  Van Woustraat 14
  3817 PG Amersfoort
  The Netherlands
 • +31-(0)33-4624662
 • +31-(0)6-25550596
 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Logo Motivation Travel
 • Motivation Travel B.V.
  Van Woustraat 14
  3817 PG Amersfoort
  The Netherlands
 • +31-(0)33-4624662
 • +31-(0)6-25550596
 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.