• Groepsreis Ibiza - Spanje

  Groepsreis Ibiza - Spanje

  We are loving details,
  and deliver handmade masterpieces.
 • Personeelreizen Ibiza - Spanje

  Personeelreizen Ibiza - Spanje

  We are loving details,
  and deliver handmade masterpieces.
 • Jubileumreizen Ibiza - Spanje

  Jubileumreizen Ibiza - Spanje

  We are loving details,
  and deliver handmade masterpieces.

Ibiza | Spanje

Wil je een uitzinnige Incentive vieren? Op nog geen twee uur vliegen vanaf Nederland ben je snel in een wereld prachtige stranden, hippe clubs, mooie cocktail bars, lekker slenteren door het oude Ibiza stad. Ibiza is hot! En niet alleen vanwege alle inmiddels beroemde clubs. Het is op dit moment een van de gekozen bestemmingen bij onze klanten. Niet raar als je bedenkt dat er meer gemiddeld 300 zondagen per jaar zijn. En goed nieuws, want KLM vliegt nu ook op Ibiza en Transavia.com blijft de gehele winter twee keer per week doorvliegen! Dus welke maand je ook wilt gaan! Ibiza wacht op jullie!

Alleen al als je op Ibiza landt dan komt de vrolijkheid je al tegemoet. De geur, de kleuren van het eiland, de sfeer, de zee. Ibiza is een mooie mix van cultuur, natuur, culinaire beproeving en het altijd bruisende uitgaansleven. Laten al deze elementen nu juist de perfecte mix vormen voor Incentive bestemming bij uitstek! Ibiza is echt een 24 uurs bestemming met ieder moment van de dag mooie activiteiten voor iedere personeelsreis of personeelsweekend.

Ontdek Ibiza per lelijke eend
Ibiza verkennen kan je op verschillende ludieke manieren doen. Wat dacht je van een Jeeptocht, lekker tuig door het achterlandschap. Wat ook heel erg leuk is is een Duck tour over het eiland. Samen met je collega’s ga je met een roadbook op pad en mag je met de welbekende eendjes over het eiland rijden. Onderweg zijn er leuke stops die in het teken staan van het eiland en op maat elementen van jullie bedrijf verwerkt kunnen worden. Verkenning per scooter of Quad behoort ook tot de mogelijkheden.

Ibiza is een eiland dus maar gebruik van de zee! Wij organiseren voor groepen tal van zeilregatta’s en catamarancruises. Als je echt het caribische sfeertje wilt proeven ga je met de catamaran naar buureiland Formentera. Lekker een bbq op het strand. Lekker met zijn allen actief op het water of juist lekker dobberen. Ontdek een van de 72! Baaitjes die het eiland rijk is. Of met zijn alleen een kayak instappen, stand up paddling.

Ibiza en de keuken, net zo onlosmakelijk verbonden als Ibiza en clubbing. Ga met ons mee naar een olijfolie boerderij of een van de prachtige wijnboerderijen voor een winetasting. Maar wat dacht je van een kookworkshop. Samen met je chef kok in de ochtend naar de traditionele markt om inkopen te doen. Daarna lekker met zijn alleen aan de slag en natuurlijk een uitgebreide lunch of diner. Self Made! En een echte must do is een mooie sunsetborrel bij Cafe del Mar!

Natuurlijk kunnen we in deze prachtige decors ook borrels en diners organiseren! Ibiza is bekend om haar hippie colonie. En eerlijk is eerlijk, veel deelnemers voelen zich vaak ook wel heel ontspannen als we op dit eiland zijn! Daarom organiseren we ook wel eens een hippie strandfeest. Leuk thema wat past bij het eiland en iedereen geniet met een cocktail in de hand luisterend naar California Dreamin en hey Mrs Robinson!! Tralalalala. Wie nog meer hippie gevoel wil vasthouden kan nog samen met ons naar de hippiemarkt! Wat ook veel groepen leuk vonden is een yoga sessie op een rustig stukje strand of in de mooie achterlanden. Het hoort bij Ibiza en iedereen wordt er beter van!

Natuurlijk doen we nog veel meer bijzondere dingen op Ibiza. Met kleine groepen zetten we tenten op en gaan we midden in het achterland een avond kamperen in mooie tenten. Maken we een kampvuur en kletsen we heel wijs over het leven, spreken mensen frustraties uit en komen ze erachter dat een team heel veel van elkaar houdt. Het zijn van die avonden dat we zo trots zijn dat we dit werk doen!

En natuurlijk is Ibiza ook een eiland waar prachtige nachtclubs zijn. Helemaal los gaan met je collega’s op de beste DJ’s van de wereld. Op Ibiza kan het allemaal


20160904 122111
20160904 122508 1

Tags: Spanje

Logo Motivation Travel

Top 5 personeelsreizen

Contact

 • Motivation Travel B.V.
  Van Woustraat 14
  3817 PG Amersfoort
  The Netherlands
 • +31-(0)33-4624662
 • +31-(0)6-25550596
 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Logo Motivation Travel
 • Motivation Travel B.V.
  Van Woustraat 14
  3817 PG Amersfoort
  The Netherlands
 • +31-(0)33-4624662
 • +31-(0)6-25550596
 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.