Parijs | Frankrijk

Ontdek Parijs! De stad zal met zijn karakteristieke sfeer en eindeloze keuze aan activiteiten een onvergetelijke indruk op u achterlaten… wij krijgen nooit genoeg van deze stad. De talloze indrukwekkende gebouwen, de kunstenaars, de straatartiesten, de sfeer. Parijs is klassiek, stijlvol, internationaal, trendy. Incentive mogelijkheden te over! En in Parijs komen er steeds weer nieuwe hippe adressen bij. En met de Thalys ben je er vanaf Rotterdam eigenlijk zo, hartje Parijs! Geen wonder dat Parijs een van de meest geboekte Incentive bestemmingen is in ons portfolio! Parijs is een uitstekend decor voor teambuilding, events en gewoon op een gezellige manier samen zijn. Parijs kent uitstekende congreslocaties en is uitermate geschikt voor grotere groepen.

Voorbeeldprogramma – personeelsreis, incentive, jubileumreis

Dag 1

Per Thalys naar Parijs, hoe ontspannen kan het zijn. in nog ruim twee en een half uur sta je in hartje Parijs! C’est parti zouden de Fransen zeggen! Ga meteen met een gids vanaf Gare du Nord de bruisende stad in. Proef lekkernijtjes in de lekkerste zaakjes in oude wijkjes en ontdek het Parijs wat bijna niemand kent! Of kies voor en wel heel originele manier van een stadtour, kies voor de 2CV! Enne wij regelen dat uw bagage op de hotelkamer staat. ’s Avonds een diner in een heerlijke Bistro en voor wie nog het nachtleven in wil, in Parijs geen gebrek aan keuzes! Of voor wie heel sportief is, sluit aan bij een nightskate door Parijs. Een Bucket-list item vinden wij..

Dag 2

Op de eerste dag is een wijk bezocht, nu gaan we lekker kris kras op zijn Hollands door Parijs, met de bici natuurlijk! De fiets! Ervaar de vrijheid van de stad op de fiets, laat je het verhaal van de stad vertellen door een van onze vele enthousiaste gidsen. Ontdek dat zo’n bekende stad nog zoveel onbekends voor je in petto heeft. Het kan natuurlijk ook per Segway,wat een keuzes! Middag ter vrije besteding. ’s Avonds een diner op de Seine. Wij weten precies welke boot geschikt is voor uw groep, laat Parijs aan je voorbij gaan op het ritme van de Chansons en beken waarom de Fransen zo beroemd om hun keuken zijn. Een top avond om niet snel te vergeten!

Dag 3

Parijs, in een adem genoemd met de keuken, we gaan naar de markt en halen de ingrediënten voor de lunch. Onderwijl vertelt een deskundige over de Franse Etiquette, niets voor niets een Frans woord. Want soep eten zoals Lodewijk de 14e dat deed willen we allemaal. Ook mogelijk is een rondleiding door de catacomben te maken of door de riolen. Eu ja de riolen van Parijs. Ontdek dat dit eigenlijk een stad onder een stad is.. wie meer sportief wil doen kan een jeu de boules doen als teambuilding met aansluitend een picknick in het park, hoe Frans wil je het hebben. Voor wie echte mysteries wil oplossen hebben wij het Da Vinci mysterie, lossen jullie het voor ons op? Einde van de dag weer vol verhalen en veel napraat op weg naar Nederland.

Logo Motivation Travel

Top 5 personeelsreizen

Contact

 • Motivation Travel B.V.
  Van Woustraat 14
  3817 PG Amersfoort
  The Netherlands
 • +31-(0)33-4624662
 • +31-(0)6-25550596
 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Logo Motivation Travel
 • Motivation Travel B.V.
  Van Woustraat 14
  3817 PG Amersfoort
  The Netherlands
 • +31-(0)33-4624662
 • +31-(0)6-25550596
 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.