• Home
 • Marije Breuker genodigd bij French Meeting Event 2019

Marije Breuker genodigd bij French Meeting Event 2019

Als echte francofiel en incentive bureau ondernemer was ik zeer vereerd en blij om een exclusieve uitnodiging te ontvangen voor het French meeting event. Het event werd begin Oktober gehouden in Parijs. Als ervaren event organiser is Parijs bekend terrein. Alleen in September al organiseerde Motivation Travel meerdere studie- en incentive reizen naar de Franse lichtstad. En toch heeft deze reis mij elementen en ervaringen van de stad laten zien die ik in 18 jaar in het vak nog niet gedaan had. Het was echt een geweldige ervaring!

Het was de organisatie duidelijk tot doel dat het aan haar gasten aan niets mocht ontbreken en daarin is zij meer dan geslaagd. In de voorbereiding kregen wij een email met daarin de bevestiging dat er een Longchamps tas op de kamer zou liggen. Heerlijk om eens de spanning te ervaren die wij altijd bedenken voor onze klanten. Ter info, voor een vrouw is de aankondiging dat er een Longchamps tas cadeau wordt gedaan al een feestje op zich. Dagenlang kon ik in verloren momentjes afvragen welke tas het zou zijn, welk model en hoe bijzonder het wel niet is om überhaupt zo’n tas te mogen ontvangen. Een mooie trigger om goedgemutst naar Parijs af te reizen! Nadat ik met de Thalys (eerste klasse) was aangekomen op gare du Nord stond er een mooie bolide voor mij klaar. Een Touch point om even je ogen dicht te knijpen en als een vip rond te laten rijden door Parijs.

Voor het middagprogramma kon je je vooraf inschrijven op deelactiviteiten en ik koos voor een bezoek aan de La Samaritaine, ooit een gerenommeerd warenhuis wat jarenlang (15 jaar) niet in functie is geweest en nu weer helemaal als een multifunctioneel gebouw in ere wordt hersteld. In relatie tot mijn studiereizen in de vastgoedbranche een must do en ik heb ervan genoten! De vervolgtransfer was per 2CV en kriskras door de smalle straatjes kwamen we aan bij het hotel. En ja de tas was geweldig! Heel blij mee en hij is al in gebruik!

French Meeting Event Longchamp
French Meeting Event Longchamp Race
Marije BReuker Incentive Alain Ducasse Parijs
Marije BReuker Incentive 2CV Parijs
Marije Breuker Incentive Activiteit Parijs
Marije Breuker Incentive Parijs

Het avond diner was een om nooit te vergeten. Diner bij en mét Alain Dusasse. Culinaire magie en alle zintuigen werden geprikkeld. Het was echt een once-in-a-lifetime ervaring.

De volgende dag begon ik met hardlopen langs de Berges de Seine. Ondanks dat het een beetje regende is het toch een heerlijk gevoel om even lekker in een andere stad hard te lopen. Later in de ochtend hebben we nader kennis gemaakt met de Franse MICE partners en altijd weer een goed moment om de contacten weer aan te halen en nieuwe inspiratie op te doen. Deze meeting vond plaats in de Trocadero zaal met een geweldig uitzicht op de Eiffeltoren en waar menig film wel een scène in heeft opgenomen. In de middag weer leuke deelactiviteiten op het programma met weer bijzonder vervoer! Het zijn allemaal onderdelen die in menig incentive reis op het programma staan.

De avond werd weer een groots en overweldigend. Een diner in hotel Crillon, een van de 3 tophotels in Parijs. De locatie van het hotel is indrukwekkend aan het Place de la Concorde. Het ‘apero’ drinken op de balustrade van het hotel is weer zo’n kippenvel momentje. Het diner was zoals we van het topsegment in Parijs kunnen zeggen; geweldig en heerlijk!

En toen. Toen kwam dag 3…het gezelschap mocht echt een uniek event bezoeken. Echt iets wat je met een incentive reis ook zou kunnen organiseren. Op naar Longchamps, op naar de Quatar Prix l’Arc de Triomph finale racing day. Om in verbeeldingstaal te schrijven, de Franse variant van Ascot. Met vintage busjes werden we opgehaald bij hotel, weer een bijzonder element van de deze reis. Het was geweldig zeer indrukwekkend om in het VIP dorp plaats te nemen om naar de paardenraces te kijken. Wat een ambiance. Dit gevoel is eigenlijk onbeschrijflijk. De ultieme afsluiter van een geweldige incentive reis naar Parijs! Ik heb weer een hoop inspiratie opgedaan, nieuwe contacten gelegd, nieuwe vrienden gemaakt en weer mooie incentive activiteiten ontdekt in Parijs! Grande
Merci!

Logo Motivation Travel

Top 5 personeelsreizen

Contact

 • Motivation Travel B.V.
  Van Woustraat 14
  3817 PG Amersfoort
  The Netherlands
 • +31-(0)33-4624662
 • +31-(0)6-25550596
 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Logo Motivation Travel
 • Motivation Travel B.V.
  Van Woustraat 14
  3817 PG Amersfoort
  The Netherlands
 • +31-(0)33-4624662
 • +31-(0)6-25550596
 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.