Incentive of personeelsreis naar Wenen

Het is een van de meest mooie steden om een incentive reis naar toe te organiseren! Wenen, ook wel de culturele hoofdstad van Europa genoemd. De metropool bekend van van Sissie, veel barok heeft zo enorm veel te bieden voor uw onvergetelijke incentive of personeelsreis. Ondek samen de pracht en praal van deze klassieke, maar ook weer enorm moderne stad. Wenen is hot, modern en juist een mooie mix tussen modern en klassiek. Een uitstekende keuze voor uw incentive reis met uw genodigden of collega's.

Bedrijfsreis naar Wenen

Tijdens een eerste brainstormsessie komen er vaak meedere bestemmingen aan bod. Uiteraard kijken we naar de logistiek wat haalbaar is, de reistijd, de prijzen van de hotels en de activiteiten die we in een desbetreffende stad kunnen organiseren. Wenen scoort altijd goed bij de diverse reiscommissies en boardleden. Het is een veilige stad, de vlucht duurt maar anderhalf uur en je bent eigenlijk zo vanaf de luchthaven in het centrum. Wenen biedt het allemaal. Grote pleinen, kleine straatjes die je mee terugnemen naar de middeleeuwen. Architectuur staat de Oostenrijkers hoog in het vaandel. Ze zijn gelukkig altijd heel respectvol omgegaan met de historische en middeleeuwse gebouwen. Soms er juist een tintje modern toegepast wat de mix ook weer zo bijzonder maakt. De stad is erg compact wat het voor uw incentive reis naar Wenen erg aangenaam maakt. Natuurlijk staat Wenen bekend om haar klassieke muziek, Beethoven, Mozart, Schubert en Strauss zijn er allemaal geboren. Hun werken zijn nog altijd actueel te horen in deze prachtige stad. 

Actviteiten in Wenen

Wat kan je allemaal doen en beleven tijdens een incentive reis naar Wenen ? Je kan een bezoek brengen aan een opera, voorafgegaan met een mooie koetstocht door de oude stad. Laat je afzetten bij de Opera. Na de voorstelling een Souper in het stijlvolle Sacher hotel. Wenen staat natuurlijk ook bekend om haar beroemde Taarten huizen, Sacher en Demel. Je kan hier ook workshops volgen waardoor je deelnemers zelf de allerlekkerste taart maken. Helemaal hip in deze baktijd! Wat ook heel bijzonder is, is een prive concert in een van de vele oude zalen waar ook de groten der Aarde begonnen. Uw gasten komen binnen in een prachtig klein zaaltje, ergens verborgen tussen de oude middeleeuwese kleine straatjes. En dan wordt er voor uw een prachtig klassiek stuk gespeeld. Exclusief, terwijl uw gasten net een glas champagne hebben gekregen. Kippenvel. Wie de stad wil ontdekken kan dat op diverse mogelijkheden doen. Per Koets, per Segway door Wenen, te voet met een gids. Wil je een film maken, of zelfs een eigen CD opnemen, in Wenen kan het allemaal. En wie kan hem al en wie nog niet. Je kan Wenen niet verlaten zonder de Weense Wals te hebben geleerd. Onder begeleiding van een professionele danser een spoedcursus Weense Wals. Niet alleen leerzaam maar zeker ook hilarisch onderling!

Mooie excursies rondom Wenen

Wist je dat je eigenlijk zo de stad uitbent en dan meteen in het mooie berglandschap begeeft. Daar waar prachtige wijngaarden zijn en je 's avonds heerlijk kan dineren in Oostenrijks folklore stijl en wijnen kunt proeven? Wat dacht je van een excursie of een heus bal in Paleis Schonbrunn, of een excursie met een echte ouderwetse Stoomtrein. Maak een mooie rit met uw genodigden en waan je terug in de Adelijke tijdsgeest. Bezoek de Spaanse Rijschool en laat je rondleiden door een jockey en leer alles over de paarden. De Spaanse rijschool is een van de oudste scholen voor het opleiden van paarden.  De prachtige barokke zaal maakt onderdeel uit van het imposante Hofburg en is zeker in alle opzichten de moeite waard. 

 

Bruisend avondleven in Wenen

Wenen heeft veel jonge inwoners en trekt ook veel jonge bezoekers aan. Daarom zijn er in Wenen veel hippe kroegjes en koffietentjes te vinden. En voor wie echt helemaal los wil gaan is er ook altijd nog het bruisende nachtleven. Hippe discotheken die tot diep in de nacht open zijn!

 

Wat vonden onze eerdere deelnemers van deze reis?

Bijzonder, verrassend, indrukwekkend, heerlijk eten, nooit geweten dat Wenen zo hip was! Kortom Wenen is altijd een mooie keuze voor uw volgende incentive reis of personeelsreis!

Logo Motivation Travel

Top 5 personeelsreizen

Contact

 • Motivation Travel B.V.
  Van Woustraat 14
  3817 PG Amersfoort
  The Netherlands
 • +31-(0)33-4624662
 • +31-(0)6-25550596
 • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Logo Motivation Travel
 • Motivation Travel B.V.
  Van Woustraat 14
  3817 PG Amersfoort
  The Netherlands
 • +31-(0)33-4624662
 • +31-(0)6-25550596
 • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

get('twitter')) == 1) { ?>