• Home
 • Goede ontwikkelingen voor de corporate groepsreizen

Goede ontwikkelingen voor de corporate groepsreizen

Joehoo, na een lange lockdown hebben de EU-lidstaten een akkoord bereikt over versoepelingen van de reisbeperkingen. Deze versoepelingen gaan deze zomer al in. Mensen die minstens twee weken volledig zijn gevaccineerd moeten vrij kunnen reizen binnen de EU. Dat betekent dat de markt voor groepsreizen, incentive reizen, studiereizen en personeelsreizen weer vele mogelijkheden biedt. En zeg nou eerlijk, wie is er niet aan toe? Hoe mooi de berichten en ontwikkelingen ook zijn er zijn ook een paar dingen waar je nog goed rekening mee moet houden.

Wat betekent dit voor incentive reizen, personeelsreizen, jubileumreizen en de coronamaatregelen?

Volledig gevaccineerden hoeven dus vanaf 1 juli 2021 zich niet meer te laten testen, geen PCR test of sneltest dus en bij aankomst of terugkomst geen quarantaine verplichting meer. Enige voorwaarde is wel dat dit gebeurd met reisbeweging tussen twee zgn groene landen. De EU is voornemens de lijst met ‘groene landen’ snel uit te breiden. Buiten de EU landen zullen ook IJsland, Liechtenstein, Noorwegen en Zwitserland onder deze regel en afspraak vallen. Groot-Brittannië vooralsnog niet.

Het is een hele mooie stap in de wereld van incentive reizen, jubileumreizen en personeelsreizen. Na 16 maanden getekend te zijn met vele beperkingen lijkt er weer een grote en goede stip op de horizon te ontstaan. Natuurlijk hebben wij bij Motivation Travel niet stil gezeten en volop aan onze mooie incentive programma’s gewerkt naar vele mooie bestemmingen.

Natuurlijk houden wij de coronamaatregelen heel goed in de gaten met betrekking tot incentive reizen, personeelsreizen, jubileumreizen. Er is echt heel erg veel mogelijk om samen met jouw collega’s op reis te gaan. Want wat is er nou mooier om samen weer live te verbinden en verhalen te maken?


De tips van Motivation Travel voor incentive reizen, groepsreizen, personeelsreizen in corona tijdperk.

 1. Houd rekening met de maatregelen, zowel in NL als in het buitenland.
 2. Kijk samen met ons naar gunstige voorwaarden voor uw boeking. Mochten er weer andere ontwikkelingen zijn die van invloed zijn op uw reisplannen dan bekijken wat mogelijk is om om te boeken.
 3. Mondkapjes blijven soms verplicht, wij zijn up to date over de laatste voorwaarden op de bestemming van uw keuze

Voor meer informatie neem contact op incentive expert Marije Breuker Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Logo Motivation Travel

Top 5 personeelsreizen

Contact

 • Motivation Travel B.V.
  Van Woustraat 14
  3817 PG Amersfoort
  The Netherlands
 • +31-(0)33-4624662
 • +31-(0)6-25550596
 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Logo Motivation Travel
 • Motivation Travel B.V.
  Van Woustraat 14
  3817 PG Amersfoort
  The Netherlands
 • +31-(0)33-4624662
 • +31-(0)6-25550596
 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.