Dubai top incentive bestemming

Vorige week was ik op een beurs in Dubai. Het blijft een geweldige bestemming en wat een energie komt er uit die stad. Ik geloof er heilig in dat dit het nieuwe New York wordt. Dubai ligt op maar een kleine 7 uur vliegen vanaf Amsterdam en je begeeft je in een compleet andere wereld. Het blijft een top bestemming voor Incentive reizen, personeelsreizen en jubileumreizen.

In Dubai is het bijna altijd mooi weer en lekker warm, ook als het bij ons hartje winter is. Lekker een zomers temperatuurtje, een lekker windje zo aan het strand. Helemaal goed. Ik was dit keer op pad met een paar first timers, een paar con-collega’s uit de branche. Dubai ken ik redelijk goed (hoewel je altijd weer nieuwe hotspots ontdekt want de ontwikkelingen in Dubai gaan ontzettend snel) en dus was het leuk om door de bril van de first-timers mee te kijken. Zij hadden ook mijn klant kunnen zijn en grappig om hun indrukken en verwachtingen te beproeven. Zo was er verbazing dat je ook in de grotere hotels niet altijd alcohol 24/7 kunt krijgen. Om 02.00 uur ’s nachts is de drankvergunning niet meer van kracht en wordt er geen druppel meer geserveerd. Geen onderhandeling.

Het service niveau was weer geweldig en dit maakt het ook een feestje om in Dubai te zijn. Daarom organiseren we ook zo graag de personeelsreizen en Incentive programma’s naar deze bestemming. De vele aziatische medewerkers snappen het gewoon en geven je echt het gevoel dat de gast koning(in) is. In het soms ruwe Amsterdam is dat soms best even anders. Heerlijk, je bent dan wel geen Maxima maar het is toch lekker als overal de deuren voor je worden opengehouden.

Dit keer een paar nieuwe strandtenten ontdekt, Cove Beach, Barista. Lekker lounge clubs aan het strand die meer dan geschikt zijn voor een mooi feest tijdens een Incentive reis naar Dubai. Op deze locaties kan je met je groepen heel goed terecht voor een mooi strandfeest.

Dubai blijft verrassen en uitbreiden. Je ontdekt iedere keer weer nieuwe teambuilding activiteiten. Tijdens de desert safari excursie hebben we dit keer ook gesand board. Eigenlijk net als in de sneeuw, alleen bij terugkomst in het hotel kan ik je aanraden eerst het zand uit te kloppen. Het zit echt overal, maar goed, je krijgt er een hoop lol voor terug!

Ook tijdens deze trip is een groep met een watervliegtuig over Dubai gevlogen en zie je mooi alle ontwikkelingen vanuit de lucht. Echt een super idee voor een Incentive programma in Dubai! En natuurlijk een bezoek aan de top van de Burj Khaliffa mocht niet op het programma ontbreken. Wat ik zelf heel bijzonder vind is het Sheikh Mohammed Centre for Cultural Understanding. Dit bijzondere centrum ligt op een mooie locatie aan de Dubai Creek. Als je naar de emiraten wilt afreizen ben je ook vast geprikkelt om meer over de lokale bevolking te leren. Gelegen in een bijzondere locatie aan de Creek. Het is een replica van een oud huis met grote windtorens. Als je met je groep binnen komt dan kom je eerst in de bezoekkamer, de Majlis. Een gastheer zal je veel vertellen over de gebruiken en de gewoonten van de Emirati. Je mag allerlei vragen stellen, men gaat graag het gesprek met je aan. En natuurlijk krijg je ook een heerlijk lokaal ontbijt om alle zintuigen volledig te prikkelen.

Het leuke is dat iedereen hetzelfde gevoel kreeg bij Dubai. Het bruist, geeft energie en het is een perfecte veilige bestemming voor personeelsreizen, jubileumreizen en Incentive reizen. Daarbij is het vliegen met Emirates in de A380 een feestje!
Logo Motivation Travel

Top 5 personeelsreizen

Contact

 • Motivation Travel B.V.
  Van Woustraat 14
  3817 PG Amersfoort
  The Netherlands
 • +31-(0)33-4624662
 • +31-(0)6-25550596
 • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Logo Motivation Travel
 • Motivation Travel B.V.
  Van Woustraat 14
  3817 PG Amersfoort
  The Netherlands
 • +31-(0)33-4624662
 • +31-(0)6-25550596
 • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

get('twitter')) == 1) { ?>