• Home
 • Top 5 populaire bestemmingen bedrijfsuitjes buitenland

Top 5 populaire bestemmingen bedrijfsuitjes buitenland

Motivation Travel heeft haar laatste groepsreis van het jaar er op zitten. In Kopenhagen voerde Motivation Travel deze geweldige reis uit. In dit bedrijfsuitje naar Kopenhagen zaten weer een tal van geweldige verrassende elementen verwerkt die het gewenste wow-effect bereikten. Marije Breuker voerde de reis uit en zij blijft het een geweldige bestemming vinden. In een decor van design en indrukwekkende moderne architectuur is het altijd bijzonder prettig vertoeven.

Het is lastig de verrassende onderdelen van een incentive reis te vergelijken, maar het bezoek aan de Royal Opera (https://kglteater.dk/) was heel bijzonder. Het was eigenlijk niet mogelijk, maar Motivation Travel slaagde erin om een paar uur voor de uitvoer van een grote opera toch backstage te kunnen kijken. Wat indrukwekkend, vooral omdat er veel geoefend en voorbereid werd. En toen gebeurde het. De gasten kregen in de foyer een glaasje champagne en ineens stond daar een jonge tenor die met al zijn passie voor het leven en zijn vak een prive optreden gaf. Kippenvel. Een moment om echt nooit meer te vergeten.

Nu we het toch over Kopenhagen hebben, deze stad is door Lonely Planet uitgeroepen tot ‘the best city to visit’ voor 2019 en daar kan Motivation Travel zich wel in vinden. Marije Breuker kent de stad op haar duimpje inclusief de restaurants, hotels en bijzondere locaties om uw gasten te verrassen.
Zie hier de motivatie van Lonely Planet om Copenhagen te kiezen;

 1. Bedrijfsuitje naar modern Kopenhagen

  Motivation Travel is net als Lonely Planet onder de indruk van deze architectuur stad. Alles maakt hier indruk, het pure eten, de gezellige sfeer, de leuke restaurantjes. Kopenhagen is echt een fietsstad dus je kan heel veel per fiets verplaatsen. Een bezoek aan de Opera, met ribboten waarmee je door de kanalen kan varen, maar ook op hoge snelheid langs de Oresund brug kunt varen. De adrealine krijg je erbij cadeau.
  https://vimeo.com/128870155
  Bedrijfsuitje Kopenhagen

 2. Bedrijfsuitje naar bruisend Valencia

  Een stad waar Motivation Travel haar hart aan verloren heeft. Valencia heeft het allemaal, architectuur, vele musea, heerlijke restaurants, een oude binnenstad, vele fietsmogelijkheden. En natuurlijk gelegen aan zee dus ook een heerlijk strand, vele beachclubs waar je tot in de late uurtjes nog lekker kunt uitgaan met je collega’s. Op slechts twee uur vliegen en dan bevind je je in de stad met zo enorm veel historie en cultuur, waar ook nog eens heel vaak de zon schijnt. Motivation Travel kent de stad enorm goed en heeft in deze stad van Calatrava diverse mooie evenementen georganiseerd. Motivation Travel heeft lokaal goede contacten waardoor ze creatieve en ludieke maatwerk reisprogramma’s kan opstellen. Valencia is bijna een klassieker aan het worden, maar ook nog steeds hip en tending!
  Incentive Valencia

 3. Bedrijfsuitje naar magisch Marrakesh

  Ook hier heeft Motivation Travel een lange lijst aan uitgevoerde reizen. Allemaal stuk voor stuk even bijzonder en indrukwekkend bij de deelnemers. Motivation Travel komt al meer dan 18 jaar in Marrakesh en daar hebben we een bijzondere band mee. Wij houden van deze regio. Wij spreken de lokale taal en zijn bevriend met de lokale mensen. Marrakesh is uitermate geschikt voor een bedrijfsuitje of een incentive reis. Een dag naar het Atlas gebergte, quad rijden in de Palmeraie, met een luchtballon de omgeving vanuit grote hoogte verkennen. En wat dacht je ervan om samen met je collega’s te koken tijdens een kookworkshop dan eerst samen op de markt de boodschappen te doen? En dan het eten zelf, de geuren en de kleuren, wij houden er niet over op. In Marrakesh krijg je echt het 1001 nacht sprookjes gevoel. Die elementen laten wij terugkomen in de elementen van een creatief maatwerk programma.
  Bedrijfsuitje Marrakesh quad rijden

 4. Bedrijfsuitje naar verrassend Beiroet

  Ja je leest het goed. Motivation Travel was heel blij te lezen dat Transavia.com direct naar Beiroet gaat vliegen. Het Parijs van het Oosten, een stad die ooit zo bruiste van de happy few, de stad ontwikkelt zich enorm hard. Motivation Travel ging op uitnodiging van de minister van Toerisme op bezoek en was meteen verkocht. Dit is een te gekke nieuwe, niet conventionele bestemming. Nieuwe wijkjes in opkomst zoals Mar Mikhael met enorm gezellig barretjes en restaurantjes. Heerlijk wandelen langs de corniche. Maar ga vooral de stad uit en ontdek de enorm historische plekken zoals de de grotten van Jeita, Byblos en de tempels van Baalbek. Ook hier kennen we de mensen en de bijzondere plekjes en kan Motivation Travel enorm creatieve en bijzondere incentivereis samenstellen.
  bedrijfsuitje beiroet

 5. Bedrijfsuitje naar stoer IJsland

  Motivation Travel krijgt steeds vaker aanvragen voor IJSland en dat verrast ons niet. Een prachtig eiland met volop avontuurlijke mogelijkheden voor een prachtige incentive reis. Of je nu met sneeuwscooters de gletser opgaat, met een quad over het prachtige vulkanische gebied toert, van alle invalshoeken heb je en adembenemend uitzicht over en op het eiland. En wat dacht je van het verplaatsen per Super Jeep. (kijk vooral even dit te gekke filmpje : https://www.youtube.com/watch?v=OLDN10zfeug ) Niet alleen handig om van A naar B te komen, maar ook een avontuur op zich. Deze auto’s zijn in staat om door extreme terreinen te rijden en Motivation Travel stelt dan ook voor dit te doen. Avontuur gegarandeerd. In de bepaalde maanden van het jaar kan je ook op zee walvissen spotten, dat is zeker een aanrader. En natuurlijk mag een bezoek aan de Blue Lagoon niet ontbreken, deze kan je geheel privatiseren voor jouw gezelschap.
  incentive ijsland
Wil je meer advies of een offerte voor incentive reizen, personeelsreizen of bedrijfsuitjes naar het buitenland? Neem dan contact op met Marije Breuker Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-25550596
Logo Motivation Travel

Top 5 personeelsreizen

Contact

 • Motivation Travel B.V.
  Van Woustraat 14
  3817 PG Amersfoort
  The Netherlands
 • +31-(0)33-4624662
 • +31-(0)6-25550596
 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Logo Motivation Travel
 • Motivation Travel B.V.
  Van Woustraat 14
  3817 PG Amersfoort
  The Netherlands
 • +31-(0)33-4624662
 • +31-(0)6-25550596
 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.