Motivation Travel organiseert Masterclass over personeelsreizen en incentive reizen

2019 staat alweer bijna voor de deur en wellicht behoort in het nieuwe jaar het organiseren van een bedrijfsuitje, jubileumreis, personeelsreis of een incentive reis tot een van je (kern)taken. Een mooie uitdaging maar waar te beginnen en vooral…waar op te letten. Het organiseren van een personeelsreis of een bedrijfsuitje naar het buitenland vereist nogal wat planning, creativiteit en organisatie. Motivation Travel begrijpt als gespecialiseerd incentive bureau dat je deze (eenmalige) groepsreis tot een groot succes wilt maken. Daarom organiseren wij op dinsdag 8 januari een vrijblijvende en gratis Masterclass aan.

Maak kennis met alle facetten van een onvergetelijke personeelsreis!

Tijdens deze Masterclass geeft Motivation Travel advies over alle elementen die een personeelsreis, een jubileumreis of een incentive reis tot een succes maakt. Motivation Travel leert je om een goed fundament te leren schrijven (een masterplan) over alle ins & outs die met de organisatie gemoeid gaan. Wij geven advies over geschikte bestemmingen, alle logistieke elementen en hoe je een incentive reis kan opzetten waarbij je de ROI terugverdiend. Tevens staan we stil bij culturele verschillen bij verschillende bestemmingen en geven wij voorbeelden uit ons portfolio van geslaagde klantervaringen. Wij leren je kijken hoe je alle stakeholders van een incentive reis, personeelsreis of een jubileumreis op een lijn kunt krijgt waardoor iedereen een geweldige reiservaring beleeft. Hoe bereik je WOW factoren op een meerdaags reisprogramma? Kortom, wij hopen dat je na deze Masterclass verrijkt bent met vele inzichten, ideeën en adviezen over personeelsreizen.

Personeelsreizen en de werk kosten regeling (WKR)?

Sinds de invoering van de WKR ontvangt Motivation Travel heel veel fiscale vragen over personeelsreizen. Waarmee moeten we rekening houden? Samen met een expert probeert Motivation Travel in deze Masterclass antwoord te geven op al deze fiscale vragen en advies te geven waar rekening mee te houden als je een personeelsreis of jubileumreis organiseert.

Marije Breuker deelt al haar expertise over het incentive vak

Marije Breuker (oprichter van Motivation Travel) zal deze Masterclass geven. Zij heeft meer dan 18 jaar ervaring met het op maat ontwerpen van creatieve incentive reizen, personeelsreizenjubileumreizen en bedrijfsuitjes naar bestemmingen over de gehele wereld. In de reisbranche was Marije Breuker jarenlang voorzitter van SITE NL (netwerk organisatie van incentive bureaus) en bekleedde zijn diverse bestuurlijke functies binnen de reisbranche. Haar specialiteiten zijn naast het creatief ontwerpen van reizen op maat o.a. de werk kosten regeling, (aansprakelijkheids) verzekeringen en regelwetgeving in de reisbranche.

Inschrijven Masterclass personeelsreizen en incentive reizen

Motivation Travel organiseert als incentive bureaus bijna 15 jaar onvergetelijke incentive reizen, personeelsreizen, jubileumreizen en bedrijfsuitjes naar het buitenland voor groepen vanaf 10 personen. De locatie van deze masterclass is op het centraal gelegen station van Amersfoort en vindt plaats van 09.30 uur tot 11.00 uur. Aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ( Marije Breuker).

Deelname is gratis en bedoeld voor mensen die zich namens een bedrijf of vereniging bezighouden met de organisatie van incentive reizen, personeelsreizen, jubileumreizen en bedrijfsuitjes naar het buitenland.

Logo Motivation Travel

Top 5 personeelsreizen

Contact

 • Motivation Travel B.V.
  Van Woustraat 14
  3817 PG Amersfoort
  The Netherlands
 • +31-(0)33-4624662
 • +31-(0)6-25550596
 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Logo Motivation Travel
 • Motivation Travel B.V.
  Van Woustraat 14
  3817 PG Amersfoort
  The Netherlands
 • +31-(0)33-4624662
 • +31-(0)6-25550596
 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.