Motivation Travel bezoekt incentive beurs in Barcelona

Afgelopen dagen heeft Marije Breuker van Motivation Travel de grootste internationale MICE beurs bezocht in (warm!) Barcelona. De IBTM is een incentive beurs waar de mensen uit de reisbranche elkaar ontmoeten die werken op het gebied van personeelsreizen, incentive reizen, jubileumreizen, bedrijfsuitjes naar het buitenland en internationale events. De incentive beurs duurt 3 volle dagen en natuurlijk heeft Marije Breuker de gelegenheid genomen om te spreken met alle buitenlandse agenten en nieuwe inspiratie op te doen!

inspiratie op incentive beurs barcelona marije breuker

Trends in de incentive branche voor personeelsreizen en jubileumreizen.

Bij een beurs worden natuurlijk ook allerlei incentive branche rapporten gepresenteerd. Natuurlijk was Motivation Travel daarbij! De incentive branche kan concluderen dat de afgelopen 2 jaren er weer positieve ontwikkelingen te zien waren. Gelukkig worden er weer volop personeelsreizen en jubileumreizen naar het buitenland geboekt. Bedrijven blijven geloven in de kracht van live communicatie en daar is Marije Breuker het volledig mee eens! Een paar dagen in het buitenland uit de comfortzone van het bedrijf leidt tot mooie verbinden en verstevigd de onderlinge band van collega’s. Marije Breuker bevestigd dat ze wel ziet dat een nieuwe generatie deelneemt aan personeelsreizen en incentive reizen. Daar moet je als bedrijf op anticiperen. Motivation Travel heeft nieuwe bestemmingen bekeken die niet zo voor de hand liggen maar wel helemaal te gek zijn om je personeelsreis of jubileumreis naar toe te boeken. Gelukkig spelen de luchtvaartmaatschappijen daar ook op in. Zo simpel is het ook, de klant wil graag snel efficiënt van A naar B. Een personeelsreisincentive reis of jubileumreis duurt vaak maar 3 of 4 dagen dus lange reizen met overstap is niet snel wenselijk. Tot onze vreugde doet Zuid-Afrika het ook heel goed op de incentive markt, toch een van onze favoriete bestemmingen! Binnenkort reist Marije Breuker weer naar Zuid Afrika om de incentive mogelijkheden te bekijken, dus daarover later meer.

Netwerken netwerken en netwerken in Barcelona

Vol energie kwam Marije Breuker terug van de incentive beurs. Meer dan 18 jaar werkzaam in de incentive branche en dan is het netwerk ook heel erg groot. Zeker omdat Marije Breuker diverse (internationale) bestuursfuncties in de incentive branche heeft bekleed. Volop weerzien dus van oude medebestuursleden, branchegenoten, leveranciers, en vooral heel veel vrienden! Heerlijk alle verhalen, ervaringen, updates en sparringsessies! Het zijn bijzondere tijden in de incentive branche, maar daarover ga ik de volgende keer meer over schrijven! En ondanks de gezellige bijeenkomsten, borrels en feestjes toch vroeg het bed uit om even hard te lopen langs het mooie strand van Barcelona en mee te bootcampen met een paar locals. Daarom houd ik ook zo enorm van reizen, het onverwachte, de verbinding!

IBTM incentive beurs barcelona

Regels veranderen in de incentive branche

Motivation Travel kan zich als incentive bureau heel goed voorstellen dat opdrachtgevers niet altijd op de hoogte zijn van de regels die in onze branche. Motivation Travel organiseert daarom donderdag 10 januari een Masterclass met alle feitjes en regels waar rekening mee te houden als je een incentive reis of jubileumreis of personeelsreis organiseert. Wil je daar ook bijzijn? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Logo Motivation Travel

Top 5 personeelsreizen

Contact

 • Motivation Travel B.V.
  Van Woustraat 14
  3817 PG Amersfoort
  The Netherlands
 • +31-(0)33-4624662
 • +31-(0)6-25550596
 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Logo Motivation Travel
 • Motivation Travel B.V.
  Van Woustraat 14
  3817 PG Amersfoort
  The Netherlands
 • +31-(0)33-4624662
 • +31-(0)6-25550596
 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.