Motivation Travel 14 jaar specialist in incentive reizen

Hiep hiep hoera, vandaag bestaat Motivation Travel 14 jaar! Wat een gaaf en mooi getal. 14 jaar geleden reed ik dus naar de kamer van koophandel om me daar in te schrijven als ondernemer voor de organisatie van personeelsreizen, incentive reizen, jubileumreizen, bedrijfsuitjes naar het buitenland, studiereizen en meetings. Net als de opvoeding van je eigen kind durf ik te zeggen, de tijd is voorbij gevlogen!

Ik ben zo enorm dankbaar dat ik zoveel mooie dingen heb mogen meemaken, Olympische Spelen, de inauguratie van Obama in een ijskoud Washington, vaak een incentive naar Lapland, wintersport met het personeel naar de Alpen, personeelsreizen naar Parijs of juist een personeelsreis naar Valencia. Een incentive reis naar Dubai of juist een incentive naar Zuid-Afrika. Studiereizen naar Dublin, of naar India.

Ik ben zo vreselijk dankbaar voor alle mooie momenten die ik vanaf de zijlijn heb mogen meemaken. Zonder mijn klanten was dat niet gelukt. Opdrachtgevers die vertrouwen in mij hebben gehad en nog steeds hebben. Vaak wordt mijn enthousiasme geprezen en doorzettingsvermogen benadrukt (want ja dat heb je wel nodig, ik noem het loyaliteit aan de klant) en daar ben ik veel mensen heel heel dankbaar voor. Ik organiseer met heel mijn hart en passie reizen voor elke klant die ik lief heb. Het is ook een vorm van liefde. Anders maak je niet het beste in elkaar los.

En ja het is hard werken, voor en achter de schermen. Maar geen moment heb ik ooit ander werk willen doen. Hoe gaaf is het om van je hobby je werk te maken. Soms zie ik nog de eerste offertes voorbij komen, ik kan mij niet inhouden te lachen. Maar het werkte en de inhoud was echt goed. Nu 14 jaar later worden de meeste offertes helemaal gestyled, is er veel meer story telling aan verbonden en schrijven we veel meer een echt incentive verhaal verweven met de missie van de klant. Creatieve campagnes voor grote en sterkte merken. Die ontwikkeling is ook heel gaaf om door te maken en natuurlijk kost het heel veel tijd om de juiste toon te vinden, de juiste sfeer. Met echte smaak een pakkend verhaal schrijven. Voelen en kijken wat bij je past maar uiteindelijk is er wel ontwikkeling en dat is gaaf! Blijven innoveren, maar daar ben je ook ondernemer voor.

Ik heb de markt zien veranderen. De werkkostenregeling voor incentive reizen die zijn intrede heeft gedaan. De budgetten zijn veranderd. De verantwoording is zwaarder komen te wegen en helaas, maar wel eerlijk, loyaliteit is soms minder sterk dan dat je zou wensen. Die vind ik nog wel eens lastig. Samen in processen groeien lijkt soms niet meer de visie. Daar probeer je bij te sturen en te coachen waar mogelijk. Dat lukt soms en soms ook niet. Accepteren en focussen op klanten die wel in de lange termijn dimensie geloven, je creativiteit waarderen en samen de mooie (voor)reis willen maken. Hoe grappig was het toen ik begon dat je € 70 betaalde om een maand lang bovenaan google te staan in jouw branchecategorie, nu 14 jaar later is dit onbetaalbaar geworden (helaas)

Motivation Travel is meer de creatieve concepten kant op gegaan. Meer beleving en verhaal concept aan de incentive reis toevoegen. Als dat helemaal tot uitvoer komt en je ziet de successen ontplooien dan is dat vreselijk gaaf dat gevoel, daar doe je het allemaal voor! Ik blijf door ontwikkelen en ik hoop met Motivation Travel nog heel erg veel mooie incentive reizen en concepten uit te mogen uitvoeren! Want een ding staat, ik hoop nog heel veel jaren mooie incentive reizen, campagnes, personeelsreizen, bedrijfsuitjes naar het buitenland en studiereizen te mogen organiseren. Wil je ook sparren over de diverse mogelijkheden voor een incentive reis? Klik dan hier en ik kom graag vrijblijvend in gesprek!

Logo Motivation Travel

Top 5 personeelsreizen

Contact

 • Motivation Travel B.V.
  Van Woustraat 14
  3817 PG Amersfoort
  The Netherlands
 • +31-(0)33-4624662
 • +31-(0)6-25550596
 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Logo Motivation Travel
 • Motivation Travel B.V.
  Van Woustraat 14
  3817 PG Amersfoort
  The Netherlands
 • +31-(0)33-4624662
 • +31-(0)6-25550596
 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.