Mooie incentive naar Lapland

Afgelopen weekend reisde weer een mooie incentive groep af naar het hoge Noorden. Het is mooi om te zien dat bedrijven de incentive reis nog steeds gebruiken om medewerkers te belonen. Deze groep had een bepaalde omzet gehaald en daarom mochten alle sales werknemers naar Lapland afreizen. Na weken van voorpret inclusief een mooie incentive campagne kon de groep dan eindelijk op het vliegtuig stappen met natuurlijk een leuke warme jas met bedrijfslogo.

De aankomst in Lapland had niet spectaculairder kunnen zijn, volop in het Noorderlicht. De draaiboeken kunnen tot in de puntjes verzorgd zijn, maar eerlijk is eerlijk, dit kan je niet plannen, wat was dat bijzonder! De groep vertrok vanaf de luchthaven direct door naar een prachtige lodge waar aan alles gedacht was. De gasten verbleven in kleine bungelows die goed uitgerust waren met alles wat je nodig heb en het verblijf aangenaam maakt. Tot in de puntjes verzorgd.

De eerste dag ter plaatse werd ingevuld door een prachtige tocht met een snowscooter safari. Een prachtige tocht over zee en door de bossen waar de sneeuw met een dikke laag de bomen decoreerden. Winterwonderland xl.

De andere dagen werden afgewisseld met een indrukwekkende once-in-a-lifetime husky tocht. Dit is wat een incentive zo enorm bijzonder maakt, van hoogtepunt naar hoogtepunt. De hondjes stonden al luid blaffend te wachten op de gasten om ze vervolgens op een prachtige tocht mee te nemen door het mooie Lapse landschap. Natuurlijk werd er ook een grote jongensdroom waargemaakt door te karten op het ijs en met volvo’s te rijden die nou net voor de gelegenheid even waren versleutelt, het stuur was in tegengestelde richting gezet wat de hilariteit natuurlijk wel aanstrekte!

Incentive programma’s en campagnes zijn een hele goede meetbare methoden om de omzet te verhogen. Het stimuleert de medewerkers enorm om net even een tandje harder te lopen. Want wie wil er nu niet beloond worden met een mooie onvergetelijk verzorgde reis naar Lapland of andere bijzondere bestemming?

Motivation Travel organiseert niet alleen incentive programma’s maar ook incentive programma’s die compleet zijn afgestemd op de wensen van de klant. Samen mooie projecten ontwikkelen, dan ontstaat er magie!

Wil je meer weten over de organisatie van incentive reizen? Neem dan contact op met Marije Breuker Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Logo Motivation Travel

Top 5 personeelsreizen

Contact

 • Motivation Travel B.V.
  Van Woustraat 14
  3817 PG Amersfoort
  The Netherlands
 • +31-(0)33-4624662
 • +31-(0)6-25550596
 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Logo Motivation Travel
 • Motivation Travel B.V.
  Van Woustraat 14
  3817 PG Amersfoort
  The Netherlands
 • +31-(0)33-4624662
 • +31-(0)6-25550596
 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.