Bijzondere incentive reis naar Lapland

Ruim een half jaar kwam ik in contact met een nieuwe opdrachtgever/ondernemer die uitblonk in twee dingen die mij opvielen. (hij zal vast nog meer kwaliteiten hebben). Ten eerste was hij een super sportieve ondernemer wat je duidelijk terug zag in zijn drive. Ten tweede was hij zijn medewerkers zo enorm dankbaar voor alle groei van de afgelopen jaren die ze als team bereikt hadden dat hij hen wilde belonen met een mooie en vooral bijzondere incentive reis. De brainstorm duurde niet lang. Er werd een bijzondere incentive reis naar Lapland geboekt.

Bijzondere jubileumreis naar Lapland
Afgelopen weekend was het zover, het gehele team inclusief partners meldden zich afgelopen donderdag op Schiphol voor de personeelsreis naar Lapland. Eigenlijk was het ook een jubileumreis want het bedrijf bestond 5 jaar. Via Stockholm kwamen we aan het einde van de middag aan in de witte en wondere sprookjeswereld van Lapland. Na een kleine transfer naar de lodge was de enthousiaste en leuke groep muisstil toen we de bus uitstapten. Wauw, dit zie je normaal alleen in reisprogramma’s maar nu zitten wij zelf als figurant in onze eigen jubileumreis in Lapland. “hoe gaaf is dit” was een zin die afgelopen paar dagen met enige regelmaat gewoon hardop gesteld werd.

Snowmobilen en huskyslee safari activiteit in Lapland
Als je een personeelsreis naar Lapland organiseert dan staan er natuurlijk hele mooie teambuilding activiteiten op het programma. Denk bijvoorbeeld aan snowmobilen, huskyslee safari tochten, karten en autoracen in de sneeuw en op het ijs. De ondernemer wilde zijn personeel graag belonen voor hun loyaliteit en de grote inzet de afgelopen jaren. Marije Breuker van Motivation Travel is ervan overtuigd dat een dergelijke incentive reis mede bijdraagt aan onderlinge collegiale band, de loyaliteit verhoogd en een incentive reis naar Lapland een mooie basis legt voor nog meer succes in de toekomst.

Voor deze groep heeft Motivation Travel 4 dagen een prachtige programma ontwikkeld waarin mooie activiteiten beleefd werden. De deelnemers waren echt super onder de indruk en enthousiast van alle momenten in deze magische witte sprookjeswereld. Lapland biedt zoveel mooie mogelijkheden voor prachtige incentive programma’s, dat wij het zelf ook elke weer een eer vinden om deze incentive reis te mogen uitvoeren.

Motivation Travel verzorgde de incentive reis naar Lapland tot in detail
Het mocht de medewerkers aan niets ontbreken en met die boodschap heeft Marije Breuker de reis, samen met een collega begeleidt. Aan alle details werd gedacht en ook ter plaatse zijn er nog leuke en net die kleine details vormgegeven die het programma ‘helemaal gaaf’ maakte. Motivation Travel wil haar klant en natuurlijk de deelnemers een geweldig gave, verzorgde incentive reis laten beleven die impact heeft en nog lang mooie indrukken achterlaat. De missie was dit keer weer geslaagd. Het was absoluut een zeer geslaagde incentive reis en wil jij ook meer informatie over een personeelsreis naar Lapland neem dan snel contact met Marije Breuker van Motivation Travel op. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Logo Motivation Travel

Top 5 personeelsreizen

Contact

 • Motivation Travel B.V.
  Van Woustraat 14
  3817 PG Amersfoort
  The Netherlands
 • +31-(0)33-4624662
 • +31-(0)6-25550596
 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Logo Motivation Travel
 • Motivation Travel B.V.
  Van Woustraat 14
  3817 PG Amersfoort
  The Netherlands
 • +31-(0)33-4624662
 • +31-(0)6-25550596
 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.