Bedrijfsuitje naar Valencia

Het einde van het jaar nadert en ik kijk terug op een aantal prachtige personeelsreizenincentivereizen en jubileumreizen naar het buitenland. We zijn weer op veel mooie bekende en onbekende plaatsen geweest. Zowel in Europa als buiten Europa. We hebben veel mooie offertes geschreven, incentive pitches gewonnen en ook verloren. Erg zuur was wel dat we een incentive pitch wonnen voor een prachtige incentive naar Marrakesh van 6 bureaus, maar de hele opdracht ging helaas niet door. Waar ik wel blij om was, is dat we succesvol een nieuwe weg zijn ingeslagen. ‘Focus on the niche and then dominate your market’. Je moet er een lange adem voor hebben, een grote overtuiging dat dit echt het beste recept uit je keuken is en al je passie erin stoppen. Maar het werpt zijn vruchten af en daar ben ik erg blij om. We worden gewaardeerd op de content die een incentive reis waard is.

Incentive Valencia

Valencia scoort bij personeelsreizen
Het afgelopen jaar zagen we ook veel bestemmingen opkomen. Malaga als bestemming voor een bedrijfsuitje of een personeelsreis doet het goed. Ik zal daar eens een blog over schrijven. De stad heeft een flinke metamorfose ondergaan en is echt de moeite waard om te bezoeken. Mooie nieuwe hotels aan de boulevard, de zone in de haven is compleet getransformeerd naar een mooie wandel- en fietsgebied waarbij het oude sfeertje van de stad goed bewaard is gebleven. Valencia blijft het goed doen als bestemming voor personeelsreizen en incentive reizen. Wat is het succes van Valencia? Ik denk de oude stad die zo ontzettend gezellig is, authentiek, overzichtelijk en vol Spaans leven in combinatie met het unieke stadspark dat je echt nergens anders ziet. En wij Nederlanders zijn nu eenmaal dol op fietsen, dus dat park is echt helemaal op ons lijf geschreven. Het park heet eigenlijk de stad van de schone kunsten en dat is weer ontworpen door Calatrava. Je fietst van het ene museum naar het andere en de stad trekt aan je voorbij. Zelf loop ik altijd graag hard in dit park, lekker vroeg als je klanten en gasten nog liggen te slapen. De zon zien opkomen in de spiegeling van het Operagebouw is gratis en magisch. En niet te vergeten dat er heel veel vluchten vanuit Nederland (diverse luchthavens) naar Valencia zijn. Vueling, Transavia.com en KLM vliegen met regelmaat naar Valencia.

Valencia incentivereis

Wat kan je allemaal in Valencia doen tijdens een incentive of personeelsreis?
Een fietstocht door de stad van de schonen kunsten. Een flamenco workshop, hoe leuk is dat! Je leert de Spaanse dans en het verhaal erachter. Of ga met je collega’s of branchegenoten lekker samen koken en doe je boodschappen in de prachtige lokale markthal. Je kunt een ludieke speurtocht organiseren in de oude stad, een proeverij in een bodega. Er zijn in Valencia werkelijk prachtige en unieke locaties waar je mooie diners en lunches kunt organiseren met echt Spaans entertainment. Echt voor ieder wat wils, met Valencia kan je zoveel kanten op. En wat te denken van leuke Beach games op het strand? Net als Barcelona ligt Valencia ook aan een prachtig strand. En aan dat strand worden steeds meer leuke en hippe Beach clubs geopend waar je echt hele leuke feesten kan geven. Wij worden er erg blij van. En wat te denken aan een zeilregatta of een met een catamaran de zee op? Allemaal mooie en leuke teambuilding activiteiten voor een prachtig incentive programma of personeelsreis naar Valencia, wil je meer lezen over Valencia, klik dan hier, meer info, bel of mail Marije op 06-25550596 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Logo Motivation Travel

Top 5 personeelsreizen

Contact

 • Motivation Travel B.V.
  Van Woustraat 14
  3817 PG Amersfoort
  The Netherlands
 • +31-(0)33-4624662
 • +31-(0)6-25550596
 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Logo Motivation Travel
 • Motivation Travel B.V.
  Van Woustraat 14
  3817 PG Amersfoort
  The Netherlands
 • +31-(0)33-4624662
 • +31-(0)6-25550596
 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.