Bedrijfsuitje naar Lapland

Nog minder dan een maand en dan begint het Noorderlicht seizoen weer. Het is zeker een van de redenen waarom bedrijven ervoor kiezen om met het personeel naar Lapland te gaan. Iedereen is benieuwd naar het Noorderlicht en iedereen wil er getuige van zijn. Helaas kunnen wij dat laatste niet garanderen. Wat wij wel kunnen garanderen is dat wij een top bedrijfstuitje naar Lapland kunnen organiseren.

Meer dan 20 jaar ervaring

Al meer dan 20 jaar komen wij ieder winterseizoen in Lapland. Daar organiseren wij voor bedrijven of verenigingen personeelsreizen naar Lapland. Meestal doen we dat in Fins of in Zweeds Lapland. Beide bestemmingen lenen zich uitermate goed voor tal van winterse activiteiten die men graag in het programma ziet terugkomen. Doordat Motivation Travel al zo vaak op de bestemmingen is geweest kennen wij de mensen, de cultuur, de hidden gems, de beste opbouw van het programma. Kortom, Motivation Travel durft zich met recht een echte Lapland specialist te noemen voor incentive reizen, personeelsreizen en jubileumreizen. Motivation Travel kent de mooiste lodges die voorzien zijn van alle gemakken die je tijdens een bedrijfsuitje naar Lapland wilt hebben. Een ontvangst of diner in een tipi tent, een diner bij het kampvuur. De sauna en de hottub’s laten wij voor je aanzetten. Wil je een bedrijfsuitje of een incentive reis naar Lapland graag combineren met een boardmeeting of een gewone meeting? Geen probleem! Wij kennen de accommodaties die hierin kunnen voorzien zonder het Lapse gevoel te verlaten.

Snowmobilen in Lapland

Een bedrijfsuitje naar Lapland bestaat vaak uit 3 of 4 dagen. Het leukste is natuurlijk als je bij aankomst meteen op de snowscooter stapt. Hup zo uit het vliegtuig, kan dat? Ja dat kan op bepaalde luchthavens in het hoge Noorden. Motivation Travel zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes verzorgd is, dus hierbij ook je bagage die wij keurig in de lodge brengen terwijl jij als klant je eerste meters op de snowscooter maakt. Snowmobilen is bij Motivation Travel niet een ‘rondje om de kerk’ maar echte tochten in de prachtige en adembenemende natuur. Het echte werk dus, uren en uren op pad. De lunch gaat mee met de gids en halverwege maken we een vuurtje waar we onze Lapse lunch opwarmen. En waar jullie op gaan zitten in de natuur? Nou gewoon, op een rendierenvel. Weer of geen weer, een buitenlunch en koken op een klein vuurtje geeft een twist aan ieder Laps avontuur

Husky tochten

Natuurlijk organiseert Motivation Travel ook husky tochten door het Lapse landschap. Een ultiem element voor een bedrijfsuitje naar Lapland. Met een, twee of drie personen ga bestuur en zit je op een slede. Om toerbeurten mag je zelf de honden aansturen. IN het begin kan het even wennen zijn, maar als de honden eenmaal rennen overvalt de serene stilte je enorm. Haal diep adem en stop de tijd. Dit is een van de meest ultieme momenten van een bedrijfsuitje in Lapland.

Personeelsreis Lapland

Schaatsen in Lapland

In sommige steden in Lapland zijn ’s winters super ijsbanen aangelegd. Zo vanuit je hotel het natuurijs op. Helaas komt dat in Nederland niet meer zoveel voor, maar hier is het een dagelijkse activiteit tijdens de winter. Uit eigen ervaring kan Marije Breuker, directeur van Motivation Travel zeggen dan er niets boven een frisse schaatstocht gaat op een vroege ochtend. Het ijs kraakt, de zon komt op en eigenlijk gewoon de mooiste start van de dag!

Ga naar een ijshockeywedstrijd in Lapland

Soms heb je geluk en als je bedrijfsuitje naar Lapland net zo gepland is dat de ploeg van de plaats waar je verblijft thuis speelt. Dit moet je meemaken, dit is een beleving. Zoals de Amerikanen met de hele familie naar het baseball gaan zo gaan de Lappen met hun gezin naar het IJshockey. Misschien niet eens de wedstrijd zelf is het meest boeiende, maar vooral de sfeer en de show. Een dikke aanrader volgens Motivation Travel!

Autoracen in Lapland

Voor wie van snelheid houdt maar ook lol wil hebben adviseert Motivation Travel aan om te gaan autoracen. Superleuk om te doen. Natuurlijk ga je onder leiding van een ervaren instructeur de auto in en leer je hoe je een auto op het ijs moet besturen. Je zult verrast zijn dat het niet zo makkelijk is dat als het lijkt. Je bepaalt zelf je snelheid, dus voor iedereen mogelijk. Je kan er ook voor kiezen om te gaan karten op het ijs. Team strijden tegen elkaar op een circuit op het ijs. Hilariteit is hier wel het toverwoord. Eigenlijk deden al onze klanten die al naar Lapland zijn geweest deze activiteit. Je kan ook dobberen in de zee als je meegaat op een IJsbreker. Een bijzondere ervaring en aan te raden voor kleinere groepen.

Ben je geprikkeld door onze mooie avonturen en enthousiaste verhalen over de mogelijkheden voor een bedrijfsuitje of een incentive reis naar Lapland? Schroom dan niet om contact op te nemen met Marije Breuker van Motivation Travel. Zij komt graag langs om alle mogelijkheden te bespreken Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

noorderlicht bedrijfsuitje lapland

Logo Motivation Travel

Top 5 personeelsreizen

Contact

 • Motivation Travel B.V.
  Van Woustraat 14
  3817 PG Amersfoort
  The Netherlands
 • +31-(0)33-4624662
 • +31-(0)6-25550596
 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Logo Motivation Travel
 • Motivation Travel B.V.
  Van Woustraat 14
  3817 PG Amersfoort
  The Netherlands
 • +31-(0)33-4624662
 • +31-(0)6-25550596
 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.