• Home
 • Bedrijfsuitje naar het buitenland

Bedrijfsuitje naar het buitenland

Maandag 15 januari. Het is vandaag officieel Blue Monday. Geen idee wie het ooit bedacht heeft. Er zijn verschillende verklaringen voor dit fenomeen. Een ervan is dat het een pr-stunt zou zijn van een reclamebureau om vakanties te promoten. Ik kan er wel om lachen, maar snap het wel. Net uit het diepste van de winter gekropen hebben we allemaal wel zin een in een lekker portie zon (zee, strand). Begin januari plannen bedrijven ook weer hun jaaragenda en het bedrijfsuitje naar het buitenland is er een van. En daar zijn wij als branche natuurlijk heel erg blij mee.

Populaire bestemmingen bedrijfsuitje naar het buitenland

Top 10 bestemmingen bedrijfsuitje
Bron Telegraaf

De vakantiebeurs vond afgelopen week weer plaats in Utrecht (waar ik natuurlijk ook aanwezig was om onze vaste leveranciers te begroeten en diverse mooie lezingen bij te wonen) en daar werden naast diverse vakantie awards ook de meeste populaire vakantie bestemmingen in een mooi lijstje benoemd. Ik heb niet altijd wat met deze lijstjes, maar ok. Calibrie staat bovenaan in een van deze lijstjes en ik ben het geheel eens, Sicilië is een prachtige bestemmingen voor personeelsreizen en
incentivereizen of voor bedrijfsuitje. Gdansk staat er ook in, daar ben ik nog nooit geweest, dus snel maar eens een kijkje nemen. Welk land ik wel steeds populairder zie worden in Iran. Ook nooit geweest.. het schijnt er echt prachtig te zijn en werkelijk zo gastvrij. Vorig jaar ben ik in Libanon geweest en dit is ook zo’n land dat zo lang op mijn lijstje staat. Of het echt een land is waar een bedrijfsuitje naar toe gaat vraag ik me af. Ik vrees van niet in alle eerlijkheid.

Met het personeel op reis
Maar waar ga je dan naartoe dit jaar met je personeel als je een bedrijfsuitje naar het buitenland plant? Marokko, ook in het lijstje, komt gelukkig weer terug en daar ben ik heel blij mee want man o man wat is dit een te gek land waar je hele mooie incentive reizen naartoe kan organiseren. Gelukkig hebben we ook dit jaar Marrakesh weer in het lijstje van de opdrachten staan! Motivation Travel won een hele mooie pitch en dit wordt echt een waanzinnig programma naar Marrakesh. Maar Rome, Wenen, en vooral Lissabon worden veel aangevraagd.

Bedrijfsuitje naar Lissabon
Lissabon is een hele populaire bestemming op dit moment voor incentive reizen. En geen wonder, want Lissabon biedt een breed scala aan incentive mogelijkheden. Zo kan je met Go Cars een leuke verkenningsroute maken. Een culinaire ontdekkingstocht organiseren door de oude binnenstad en zijn er prachtige venues waar je events kunt organiseren. Ook het achterland biedt een mooie aanvulling op een mooie programma voor een bedrijfsuitje naar Lissabon. Ga met een Jeep via Sintra naar Cascais waar je onderweg allerlei stops kunt maken om samen met je collega’s leuke activiteiten kunt ontplooien op het gebied van teambuilding.

gocars

Genoeg ideeën dus voor een mooi bedrijfsuitje naar het buitenland zo op de blue Monday van dit jaar. Wil je meer weten over de vele mogelijkheden om met je collega’s naar het buitenland te gaan voor een incentive, personeelsreis of bedrijfsuitje? Neem dan hier op met MarijeBreuker. Ik adviseer je graag verder!

Logo Motivation Travel

Top 5 personeelsreizen

Contact

 • Motivation Travel B.V.
  Van Woustraat 14
  3817 PG Amersfoort
  The Netherlands
 • +31-(0)33-4624662
 • +31-(0)6-25550596
 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Logo Motivation Travel
 • Motivation Travel B.V.
  Van Woustraat 14
  3817 PG Amersfoort
  The Netherlands
 • +31-(0)33-4624662
 • +31-(0)6-25550596
 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.