• Home
 • Bedrijfsuitje naar buitenland trends

Bedrijfsuitjes trends naar het buitenland voor 2019

Allereerst natuurlijk de allerbeste wensen voor dit mooie nieuwe jaar! We klimmen op naar 2020 wat altijd jaren geleden nog zo ver weg leek en nu is het bijna zover, maar eerst staat dit hele mooie reisjaar ons nog te wachten. De eerste incentive reizen, jubileumreizen en meetings staan alweer gepland voor dit jaar. Het zijn hele gewaardeerde klanten die gelukkig begrijpen dat lang wachten helemaal geen zin heeft want dan betaal je vaak dure tickets en is niet alle keuze aan restaurants en hotels meer beschikbaar.

 1. Veel meer digitale programmaboekjes
  Ik ben zelf groot fan van mooie bijzondere reisfoto’s en die komen altijd zo prachtig naar voren in geprinte programmaboekjes. Maar eerlijk is eerlijk, de deelnemers van de studiereizen, personeelsreizen en jubileumreizen gaan ook met hun tijd mee en steeds vaker ontwikkelen wij een app waarin wij het complete reisprogramma, deelnemerslijsten en locaties verwerken. En het ziet er ook erg fancy uit de hele tijd dus ik vind het geen verkeerde ontwikkeling. Alle data staat centraal, een onderlinge chat functie, snel dingen kunnen aanpassen (wat natuurlijk altijd gebeurd tijdens een reis). Een trend die ik toejuich!
 2. Meer transparantie in offertes
  Motivation Travel offreert al sinds haar oprichting in 2004 met een geheel open calculatie voor al haar personeelsreizen, meetings, incentive reizen en bedrijfsuitjes. Vertrouwen is de basis van de samenwerking en volledige transparantie hoort daarbij. Het werkt zo lekker efficiënt, geeft snelle inzichten in de kostenverdeling. De opdrachtgever kan daarom goed zijn afwegingen maken. En het resulteert ook dat wij samen als co-partners openlijk kunnen praten over besluiten die genomen worden waar ook het budget een belangrijke factor speelt. Motivation Travel beargumenteert al haar inzet, dekking eigen kosten en uiteindelijke winstpercentage. Er zijn veel concollega’s die dit niet aandurven, maar goed anders zijn we altijd wel een beetje geweest. En het werkt zo heerlijk, geen gedraaikont, geen gedoe, gewoon daar samen over sparren waar het om draait.
 3. Groei incentive reizen bij opdrachtgevers
  Een prachtige ontwikkeling. Incentive reizen horen eigenlijk in iedere motivatiecampagne van een bedrijf. Motivation Travel ziet het als een mooie trend dat bedrijfsuitjes en incentive reizen weer aan kracht toenemen. En natuurlijk omarmt Motivation Travel deze trend. Wij zien de effecten bij de deelnemers van incentive reizen. Incentive reizen verbinden werknemers op een bijzondere manier die niet binnen het kantoor af te dwingen is. Een bepaalde loyaliteit en motivatie ontstaat wat mens en bedrijf nog dichter bij elkaar verbinden.
 4. Meer bescherming van de opdrachtgever
  Ieder bureau wat een pakketreis samenstelt is voor de wet een touroperator en daaraan zitten nu eenmaal verplichtingen om de reiziger (ook de Mice reiziger) te beschermen. De markt waarin bedrijfsuitjes, personeelsreizen en incentive reizen naar het buitenland worden georganiseerd bestaat uit veel kleine bedrijven. Op zich niets mis mee, want daar bruist het vaak van de passie en ondernemerschap. Daarom is Motivation Travel ook klein gebleven. Kwaliteit boven kwantiteit. In mijn volgende blog zal ik hier meer over schrijven.
 5. Meer inhoud en focus van bedrijfsuitjes
  Oké oke, het was de afgelopen jaren al een trend maar hij blijft maar meer terrein winnen en daarom vinden wij bij Motivation Travel dat hij in de top 5 trends van bedrijfsuitjes, incentive reizen en personeelsreizen, jubileumreizen naar het buitenland mag staan. Op zich ook geen


wonder, want dankzij de enorm strenge regelgeving rondom de werkkostenregeling (lees https://motivationtravel.nl/wkr) zijn de fiscale consequenties nogal verschillend als je louter leisure- of bedrijfsinhoudelijk gerelateerde activiteiten verbindt aan je incentive programma.

Motivation Travel heeft enorm veel zin om 2019 weer een mooie reisglans te geven en weer prachtige bedrijfsuitjes, incentive reizen, studiereizen, jubileumreizen en personeelsreizen te organiseren. Wil je een keer met ons sparren en kijken naar de mogelijkheden voor een bedrijfsuitje naar het buitenland? Bel dan Marije Breuker op 06-25550596 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Logo Motivation Travel

Top 5 personeelsreizen

Contact

 • Motivation Travel B.V.
  Van Woustraat 14
  3817 PG Amersfoort
  The Netherlands
 • +31-(0)33-4624662
 • +31-(0)6-25550596
 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Logo Motivation Travel
 • Motivation Travel B.V.
  Van Woustraat 14
  3817 PG Amersfoort
  The Netherlands
 • +31-(0)33-4624662
 • +31-(0)6-25550596
 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.