• Home
 • Bedrijfsuitje buitenland 2022

Bedrijfsuitje buitenland 2022

Hoewel de reisbewegingen nog op een laag niveau staan merken wij wel gelukkig weer dat er mooie aanvragen en boekingen voor incentive en personeelsreizen en bedrijfsuitje naar het buitenland binnenkomen voor 2022. Opdrachtgevers die reizen organiseren voor hun personeel of met de personeelsvereniging naar het buitenland lijken niet te kunnen wachten! Na lange periodes zoomen en teamvergaderingen hebben veel mensen en opdrachtgevers weer zin om op reis te gaan! Uiteindelijk blijven wij Nederlanders een reisluchtig volk! Dus wil je ook samen met jouw collega’s in 2022 2 of 3 dagen naar de sneeuw? Misschien willen jullie vergaderen in de sneeuw wel combineren met een leuk personeelsuitje naar de sneeuw. Wellicht is dit het moment er daar goed over na te denken en een eerste brainstormsessie over te houden. Wij denken graag met jullie mee!

En natuurlijk willen wij niemand teleurstellen doordat de hotels en of vluchten zijn volgeboekt. Zeker voor het voorjaar van 2022 is de vraag naar groepsreizen, incentive reizen, met groepen op wintersport erg populair. Met 20 jaar ervaring in deze markt zijn wij dé specialist in het organiseren bedrijfsuitjes naar het buitenland.

Dus zijn er plannen voor een weekend wintersport met het personeel of jullie bedrijf? Motivation Travel verzorgt en ontzorgt graag alle organisatie rondom uw weekend weg. Motivation Travel organiseert de gehele reis. Je moet hierbij denken aan het alle logistiek, de ski- en snowboardlessen, de huur van alle materialen, leuke en bijzondere dagprogramma’s en avondprogramma’s.

Of jullie gezelschap nu 30 of 250 man is of alles daartussenin, ons team staat klaar om een onvergetelijke persoonsreis of bedrijfsuitje naar het buitenland te organiseren.

Welke sneeuwbestemmingen bieden wij aan? IJsland, Lapland, Duitsland (Winterberg), Oostenrijk, Zwitserland, Italie en Frankrijk. Uiteraard hebben wij op alle winterbestemmingen een ruime ervaringen met de organisatie van bedrijfsuitjes naar en in de sneeuw!

En natuurlijk organiseren wij ook al deze personeelsreizen, bedrijfsuitjes en incentive reizen naar alle andere mooie bestemmingen in de wereld!

Bel gerust met 033-4624662 of 06-25550596 (Marije Breuker) voor meer informatie en een vrijblijvend gesprek!

Logo Motivation Travel

Top 5 personeelsreizen

Contact

 • Motivation Travel B.V.
  Van Woustraat 14
  3817 PG Amersfoort
  The Netherlands
 • +31-(0)33-4624662
 • +31-(0)6-25550596
 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Logo Motivation Travel
 • Motivation Travel B.V.
  Van Woustraat 14
  3817 PG Amersfoort
  The Netherlands
 • +31-(0)33-4624662
 • +31-(0)6-25550596
 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.