• Home
 • Incentive-reis naar Dubai

Incentive-reis naar Dubai

Een bedrijfsuitje of personeelsreis naar Dubai organiseren? Een van de meest opkomende incentive reis bestemmingen van de afgelopen jaren is toch wel Dubai. Er zijn diverse goede redenen om Dubai te kiezen als incentive bestemming.

De weersomstandigheden zijn erg prettig. Het is er vaak lekker warm, zwoel en je kan veel activiteiten buiten organiseren. Alleen in de zomer moet je er echt niet komen. Dat is het veel te warm. No go dus vanaf mei – juni ongeveer. Zo na onze zomervakantie wordt het weer heel erg prettig in de Golf en gaan de temperaturen naar prettig. Maar goed, het klimaat is prettig, maar wat nog meer?

Voor velen is alleen de incentivereis naar Dubai al een groot feest. Wij vliegen vaak met de A380 van Emirates. Ja, dat is die dubbeldekker. Heerlijk toestel om in te vliegen. En de service van Emirates is gewoon een groot feest. Rond middernacht komt het toestel aan als je voor de dag vlucht kiest (dan doen de meeste groepen) zodat rond de klok van een uur ’s nachts een eerste borrel samen gedronken kan worden. Daarbij de vlucht naar Dubai is maar 6 uren en het tijdsverschil is relatief kort, namelijk twee uur.

Dubai is ook een hele veilige incentive bestemming. Er is geen geweld op straat. Het uitgaansleven is er rustig, ik heb met diverse groepen nog nooit een incident meegemaakt. Niet een. De hotels zijn natuurlijk ook geweldig en de keuze is zeg maar reuze. Van hele chique 7 sterren hotels tot 4 sterren hotels. Je betaalt in Dubai niet alleen voor de kwalificatie van de hotels maar ook voor de ligging. De stelregel gaat wel op; hoe dichter bij het strand hoe meer je betaald. Een goede ontwikkeling is wel dat er zo ontzettend veel in bijgebouwd (lokale vrienden zeggen echt teveel…) dat de prijzen niet meer zo krankzinnig zijn als een paar jaar geleden. Maar het ultieme wauw effect kan je ook bereiken door tijdens je incentive reis een nacht in een exclusief tentenkamp te boeken in de woestijn. Echt supergaaf! En tijdens een borrel komt er een demonstratie van een valkenier.

incentive reis dubai

Incentive bestemming Dubai
Wat kan je allemaal doen in Dubai wanneer je een personeelsreis of jubileumreis naartoe wilt boeken? Natuurlijk mag een tocht door de woestijn niet ontbreken. De groep wordt opgehaald bij het hotel met fourwheeldrive auto’s en binnen een half uur sta je in de woestijn. Speciaal voor incentive reizen organiseren wij een setting waar iedereen van onder de indruk zal zijn. Alles tot in de puntjes geregeld. Een privé tentenkamp staat voor de groep klaar. Het kampvuur is aan en de drankjes staan klaar. Een borrel op een toplocatie. Nu wachten op de beroemde zonsondergang. Hierna zal er een lokaal diner worden klaargemaakt. Rond middernacht weer terug in het hotel. Echt, deze avond vergeet je echt nooit en nooit meer.

Maar Dubai heeft meer dan alleen woestijn. Wat dacht je van Beach games of een van de hagelwitte stranden of naar een van de enorm indrukwekkende waterparks. Met zijn alleen exclusieve toegang tot de hoogste toren de Burj Khaliffa. Of ga in de ochtend skiën in de indoorskibaan en in de middag skiën in de woestijn. Dunebashing en sandboarding dus. Echt een geweldige manier van teambuilding en veel lol.

En natuurlijk zijn er de water activiteiten. Per catamaran een mooie boottocht maken en de skyline van Dubai voorbij zien komen. Lekker een BBQ-lunch op de boot. Of per oude klassieke boot langs de oude kades in oud Dubai. Je waant je even terug in een heel ver verleden. Of wat dacht je van een watervliegtuig over Dubai. Een must do en het geeft je een prachtig luchtbeeld van alle aanleg van de eilanden.

tentenkamp incentive dubai

Over die eilanden kan je trouwens ook fietsen. Heerlijk om een fietstocht door Dubai te maken. Dat kan trouwens ook heel goed in de Marina, helemaal in het zuiden. Lekker stekje. Over dat verleden gesproken, wat ik zelf heel bijzonder vind is een ontmoeting in het Sheikh Mohammed Centrum voor Cultureel Begrip (SMCCU), je gaat er in gesprek met lokale mensen die open staan om alles uit hun eigen cultuur en gewoonten te delen. Je wordt hier ontvangen in de indrukwekkende bezoekkamer, de Majlis, ,hierin krijg je alles te horen over de cultuur van de Emirati.

Met de prachtige skyline kom je soms ogen tekort. Maar iedereen wil toch echt wel eens zelf voet zetten in het o zo bekende Burj Al Arab hotel. De meeste incentive groepen willen graag helemaal boven een high tea. Op 440 meter hoogte heb je echt een fenomenaal uitzicht over Dubai. Ik heb het een paar keer gedaan en het is echt super tof!

Kortom, Dubai is een hele goede bestemming voor incentive reizen, personeelsreizen en studiereizen. Wil je meer info en geprikkeld om meer te weten of Dubai? Neem dan contact met ons op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Logo Motivation Travel

Top 5 personeelsreizen

Contact

 • Motivation Travel B.V.
  Van Woustraat 14
  3817 PG Amersfoort
  The Netherlands
 • +31-(0)33-4624662
 • +31-(0)6-25550596
 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Logo Motivation Travel
 • Motivation Travel B.V.
  Van Woustraat 14
  3817 PG Amersfoort
  The Netherlands
 • +31-(0)33-4624662
 • +31-(0)6-25550596
 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.