• Home
 • Exclusieve incentive reis met de Venice Simplon Oriënt-Express!

Exclusieve incentive reis met de Venice Simplon Oriënt-Express!

Vaak krijgen wij bij Motivation Travel de vraag om een exclusieve en unieke incentive reis te organiseren. Nou daar hebben wij uiteraard een passend antwoord op, maar er zijn pareltjes die je wel eens voorbij ziet komen waarvan ik na 20 jaar ervaring in het incentive vak tomeloos enthousiast wordt. En dan nog een beetje meer dan dat. Ik hoop dat er opdrachtgevers zijn die mijn enthousiasme voor deze top incentive reis met mij delen. Ik moet er gewoon een berichtje over schrijven.

Tien jaar was deze reis voor het laatst mogelijk en nu komt deze incentive reismogelijkheid weer voorbij. Waar heb ik het over? De exclusieve Venice Simplon Oriënt-Express, eigenlijk een ‘grand hotel op rails’ dat staat voor nostalgie, stijl, elegantie en topservice. Vele filmsterren en beroemdheden gingen u voor.

exclusieve incentive reis Venice Simplon Orient Express

Stap uit de hectiek van deze moderne tijd en ga terug naar de sfeer van de jaren ’20 en ’30 van de vorige eeuw. En de luxe en elegantie zet zich in Venetië voort in het chique Belmond hotel Cipriani waar ook vele staatshoofden en filmsterren verblijven. Het Belmond Hotel Cipriani ligt op het Guidecca-eiland met (uiteraard) uitzicht op het San Marcoplein.

De reisdata zijn eenmalig en vindt plaats van vrijdag 1 t/m maandag 4 november 2019. De Venice Simplon Oriënt-Express vertrekt vanaf Amsterdam Centraal Station aan het einde van de middag. Uiteraard wordt u feestelijke en stijlvol ontvangen in de eerste klas loge. Zaterdag rijdt de trein door de Alpen en de Dolomieten en aan het einde van de dag aankomst in Venetië. Tijdens de treinreis geniet u zaterdag van een heerlijk ontbijt, lunch en een Engelse High Tea. Zondag is er gelegenheid voor een maatwerk programma die Motivation Travel graag in overleg samenstelt. Maandag 4 november is aan het einde van de dag chartervlucht van Venetië naar Amsterdam.

Belmond Cipriani hotel Venetie incentive

Wilt u meer informatie over deze UNIEKE en exclusieve incentive reis neem dan contact op met Marije Breuker, zij weet u van alles te vertellen over de stijl en luxe van de Venice Simplon Oriënt-Express. Uiteraard kent zij ook de weg in Venetië en kan samen met u een uniek vervolg incentive programma ontwikkelen in Venetië en omstreken.

VSOE EXT DET 01 1

Er zijn slechts 172 plaatsen beschikbaar op deze unieke incentive reis. Als je graag een vrijblijvende afspraak wilt met meer informatie over deze incentive reis met de Venice Simplon Oriënt-Express klik dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Impressie | VSOE 2019

Logo Motivation Travel

Top 5 personeelsreizen

Contact

 • Motivation Travel B.V.
  Van Woustraat 14
  3817 PG Amersfoort
  The Netherlands
 • +31-(0)33-4624662
 • +31-(0)6-25550596
 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Logo Motivation Travel
 • Motivation Travel B.V.
  Van Woustraat 14
  3817 PG Amersfoort
  The Netherlands
 • +31-(0)33-4624662
 • +31-(0)6-25550596
 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.