Organisatie vastgoedreizen

Specialist vastgoedreizen
Motivation Travel organiseert met heel veel passie jaarlijks vele vastgoedreizen naar diverse bestemmingen in Europa en daarbuiten. We werken samen met vastgoedsociëteiten, projectontwikkelaars, NEPROM Vereniging van Nederlandse Projektontwikkeling Maatschappijen en vele vastgoed gerelateerde bedrijven en instellingen. De organisatie van vastgoedreizen is een mooi vak. Onderwerpen als stadsontwikkeling, projectontwikkeling (retail en commercie) worden op diverse bestemmingen bekeken. Soms nog in ontwikkeling en voor oplevering en soms al lang in gebruik. Het leuke van vastgoedreizen is om in een andere cultuur en vastgoedklimaat rond te kijken en te leren van een bepaalde aanpak. Ieder land en iedere stad heeft zijn eigen stedelijke ontwikkelingen waar altijd de nodige inspiratie en inzichten uit voortkomen. Wij maken niet alleen de logistieke boekingen maar denken ook mee in het evenwichtig samenstellen van een boeiend vastgoedstudiereis programma en faciliteren contacten. Retail, (concept) winkelontwikkeling, office markt, stadsvernieuwing, herontwikkeling. Kortom alle facetten die te maken hebben met vastgoedmanagement.

Vastgoedsocieteiten op reis
Bijna iedere vastgoedsociëteit heeft een jaarlijkse studiereis op het programma. Tijdens deze vastgoedreizen staat natuurlijk het vak centraal maar verkennen we ook op een leuke en soms ludieke manier de stad of het gebied in een leuk teamverband. Door onze ervaring in vastgoedreizen hebben wij een stevig netwerk opgebouwd in het buitenland met betrekking tot contacten in de vastgoedsector. We kennen de juiste sprekers die een goed verhaal kunnen vertellen over de lokale markt en mogen we binnenkomen bij lokale projectontwikkelaars, makelaars. Omdat wij op de zijlijn een hele actieve en betrokken rol hebben begrijpen wij welke onderdelen een vastgoedreis tot een succes maken

Studiereizen inspireren

Samen met vakgenoten op pad betekent netwerken, kennis delen en ook inspiratie opdoen in een andere omgeving. Bijzondere architecten die prachtige gebouwen ontworpen hebben. Projectontwikkelaars die vertellen welke visie ze hebben gehad met de realisatie van een uniek gebouw. Nieuwe wijken bekijken of initiatieven waarmee gedurfd met nieuwe materialen is gewerkt of een nieuwe weg is ingeslagen en trendsettend zijn. En waarom lopen bepaalde concepten wel in bepaalde landen en sommige landen dan weer niet? Denk maar aan de Markthal in Rotterdam, vele buitenlandse markthallen waren ter inspiratie voor de uiteindelijk versie van de prachtige Markthal in Rotterdam. Naar het buitenland is zien, voelen, snuiven aan concepten. Proberen door de bril van een andere cultuur te kijken. En daarom houden wij zo van ons vak! En ja, soms mogen we ook al kijken bij een prachtig vastgoedproject. Zoals de onderstaande film, waar we te gast waren bij Unibail-Rodamco Corporate die de Mall of Scandinavia ontwikkelde. Na een indrukwekkende presentatie hebben we de Mall 6 weken voor oplevering van binnen mogen bekijken. Een unieke ervaring.

Wilt u ook meer informatie over de organisatie van vastgoedreizen? Neem dan gerust contact op met Marije Breuker via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Logo Motivation Travel

Top 5 personeelsreizen

Contact

 • Motivation Travel B.V.
  Van Woustraat 14
  3817 PG Amersfoort
  The Netherlands
 • +31-(0)33-4624662
 • +31-(0)6-25550596
 • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Logo Motivation Travel
 • Motivation Travel B.V.
  Van Woustraat 14
  3817 PG Amersfoort
  The Netherlands
 • +31-(0)33-4624662
 • +31-(0)6-25550596
 • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

get('twitter')) == 1) { ?>