Winter incentivebestemming Flims Laax

Met personeel op een skiweekend?
December is de maand van de kerstborrels en samen plannen maken voor het nieuwe jaar. Ook de spontane ideeen komen naar boven en wellicht oude gewoonten. Veel bedrijven organiseren voor het personeel een skiweekend als vorm van teambuilding of ter motivatie van een incentive. Zelf houden we ook heel erg van de sneeuw, de bergen, de sfeer in de Alpen. Skiweekenden zijn lekker intensief, onderling met je collega's en moeten efficient verlopen. En iedereen wil volop genieten en geen gedoe met de organisatie. En laten wij dat nu als incentivebureau nu heel erg leuk vinden om de zorg uit handen te nemen. Dit keer willen wij Flims Laax onder de aandacht brengen. Een prachtig gebied waar eigenlijk drie dorpen aan elkaar verbonden zijn. Flims, Laax en Falera. Drie dorpen met ieder hun eigen uitstraling. Samen goed voor 220 km skipiste. Door de Vorab gletser (3000meter) kan er vaak vanaf eind oktober al geskied worden. en 70% van de skipisten liggen tussen de 2000 en 3000 meter, dus erg sneeuwzeker. En Laax staat bekend om haar snowboard funparks waarbij de grootste halfpipe en de eerste indoor-freestylehal van Europa.

Personeelsreis wintersport
Als je met met je personeel een weekend op wintersport gaat dan is tijd kostbaar. Wij adviseren dan ook om lekker met het vliegtuig naar de Alpen te gaan. Swiss vliegt 4 keer per dag vanaf Amsterdam naar Zurich dus voor een ieder wel een gunstig en passend tijdstip te vinden. De transfertijd tussen Zurich airport en Flims Laax is een anderhalf uur rijden. Maar dit is geen straf want je komt door het prachtige Kanton Graubunden en de airport transfer is er een in prachtig landschap. Natuurlijk kan je naast het skien of snowboarden ook tal van andere teambuilding activiteiten beleven in dit skigebied. Wat dacht je van Igloo bouwen, curling (Waldhaus Arena), snowshoe, buiten fondue, sneeuwsculpturen maken, sleeen, een avond fakkel wandeling, heuse klimparken, indoor kart etc. Kortom de regio beidt een scala aan (buiten) activiteiten die voor iedere personeelsreis in de sneeuw een uitdaging en vooral fun bieden.

Meetings in Flims en Laax

Mocht je het skiweekend willen combineren met een meeting dan kan je ook in dit gebied veel keuze. Het Waldhaus Flims Mountain Resort & Spa is het meest bekend en biedt in haar prachtige Belle Epoque ball room capaciteit aan voor meer dan 450 personen. Het hotel is in 1877 gebouwd en combineert historie met alle moderne gemakken wat een (congres of meeting) gast nodig heeft voor een aangenaam verblijf. Mocht je groots willen uitpakken dan heeft dit gebied een prachtige event hall , geheel in Zwitserse bergenstijl. Het biedt plaats voor 1800 personen. Een venue wat niet veel bergdorpen bieden. Kortom dit gebied is uitermate geschikt om bijvoorbeeld in de ochtend te vergaderen en in de middag te genieten in de bergen.

Wil je meer weten of de incentive of meeting mogelijkheden in skigebied Flims Laax Falera? Neem dan contact op met Marije Breuker This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Logo Motivation Travel

Top 5 personeelsreizen

Contact

 • Motivation Travel B.V.
  Van Woustraat 14
  3817 PG Amersfoort
  The Netherlands
 • +31-(0)33-4624662
 • +31-(0)6-25550596
 • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Logo Motivation Travel
 • Motivation Travel B.V.
  Van Woustraat 14
  3817 PG Amersfoort
  The Netherlands
 • +31-(0)33-4624662
 • +31-(0)6-25550596
 • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

get('twitter')) == 1) { ?>