Personeelsreis Ibiza | Spanje

Ben je op zoek naar een goede bestemming voor je personeelsreis? Denk dan eens aan Ibiza! Het eiland biedt veel mogelijkheden voor allerlei soorten personeelsreizen. Of het nu een motivatiereis of een jubileumreis is, iedereen vermaakt zich zeker op Ibiza! Daar maken wij ons geen zorgen over. Zo leer je het eiland kennen per Jeep, 2CV of Scooter. Met zijn alleen op een hippie manier lekker achterop en lekker gaan! De geuren van het eiland komen je tegemoet, de wind waait door je haren. Je merkt dat je je meteen thuis voelt op Ibiza! Als je het eiland tijdens je personeelsreis eenmaal in de kaart hebt dan hebben we natuurlijk nog veel meer leuke activiteiten in petto!

Activiteiten tijdens personeelsreis op Ibiza
Vanzelfsprekend organiseren we tijdens personeelsreizen naar Ibiza veel activiteiten. Samen met je collega's dingen ondernemen is altijd leuk maar ook uitdagend. Zonder dat er een wedstrijd element in verweven zit. Samen met je collega's buiten kantoor om, geheel ergens anders lekker samen op pad. En wat dacht je van een kookworkshop en wijnproeverijen op een finca, even weg van het drukke leven aan de kust. Dat is nu zo leuk aan Ibiza, het relatief kleine eiland kent een leuke party eiland kant, maar ook zeker rustige sferen in de bergen en even weg van de gebaande paden. Samen met een kok bereiden jullie de lekkernijen in team voor. Lekker aan een grote tafel buiten in de tuin proeven, ruiken en samen dingen maken. Natuurlijk eten jullie aan het einde van de avond zelf de door jullie gemaakte gerechten op. Lekker dus! En omdat de avonden lang zijn (zeg maar de nachten kort), kan je na het koken nog lekker naar een de vele clubs die het eiland kent! En er zijn veel beroemde DJ's die veel naar het eiland komen. Jullie zullen niet de eerste groep zijn die lekker staat te dansen met een cocktail in de hand met Armin van Buren, wie zegt daar nu nee tegen? Even lekker dansend los gaan met je collega's.

Met collega's zeilen op Ibiza!
Als je naar een eiland gaat weet je een ding zeker, lekker activiteiten organiseren rondom het strand of in het water. Ibiza heeft prachtige baaitjes en stranden waar je met zijn allen leuke teambuilding programma's kan organiseren. Wat dacht je van beachgames, kayakken, surfen (ook zonder zeil) . Vaak organiseren we ook een zeilwedstrijd of gaan we met zijn allen op een catamaran. En als we dan lekker aangemeerd zijn in een baai steken we de BBQ aan, gaan de flessen wijn open en draaien we lekkere muziek. Voor wie wil kan er natuurlijk een duik genomen worden! En als we dan aanmeren bij Cafe dél Mar dan kijken we met een heerlijke cocktail in de hand (of wat anders) naar de beroemde Sunset, die moet je op Ibiza een keer gezien hebben!

Kortom er zijn veel mogelijkheden om een prachtige personeelsreis, jubileumreis of incentive naar Ibiza invulling te geven. Stuur een mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of bel 033-4624662

Marije Breuker

Logo Motivation Travel

Top 5 personeelsreizen

Contact

 • Motivation Travel B.V.
  Van Woustraat 14
  3817 PG Amersfoort
  The Netherlands
 • +31-(0)33-4624662
 • +31-(0)6-25550596
 • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Logo Motivation Travel
 • Motivation Travel B.V.
  Van Woustraat 14
  3817 PG Amersfoort
  The Netherlands
 • +31-(0)33-4624662
 • +31-(0)6-25550596
 • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

get('twitter')) == 1) { ?>