Inspiratie voor personeelsreizen!

We zijn weer terug van twee mooie dagen vakbeurs (#imex2017) in Frankfurt. De hele MICE wereld was weer goed vertegenwoordigd op een drukke beurs. Van Amerika tot aan Japan, van Noorwegen tot aan Zuid-Afrika. Het was een fijn weerzien met onze vaste agenten en natuurlijk hebben we ook weer nieuwe mooie contacten en inspiraties opgedaan voor personeelsreizen, incentive reizen, jubileumreizen en congressen!


Tevens is het altijd weer even leuk om met je vakgenoten te spreken. Verhalen en tips uitwisselen, maar ook sparren over event strategieën en creativiteit. Maakt niet uit of je elkaars concurrent bent, samen sta je sterker in een branche en dan wissel je graag nieuwe ontwikkelingen.

En na een beurs kom je ook weer achter dat er nieuwe trends zijn, zowel qua inhoud van events, incentive reizen, personeelsreizen en jubileumreizen. Nieuwe opkomende bestemmingen zijn zeker incentive reizen naar Montenegro, Albanië, Slovenië. Allemaal stuk voor stuk landen met een prachtige natuur. Mooie steden, ongerept groen waar je echt terug in de tijd lijkt te gaan. Wij werken er met geweldige lokale agenten die alles en iedereen kennen en de niet gebaande paden bewandelen. Laat je verrassen.

Heel bijzonder is dan ook weer Beiroet, en wat nu zo leuk is, daar ga ik volgende week kijkje nemen, dus daar zal ik snel over schrijven.

Wat je meer en meer ziet is dat er meer inhoud en beleving aan een event wordt gekoppeld. Iets waar wij al jaren in geloven en ook graag uitvoeren voor onze klanten. Een incentive of personeelsreis heeft pas echt impact als de gehele communicatie en event strategie goed doordacht is. Dan blijven herinneringen hangen. Communicatie rondom een event is echt goud waard. Pas dan creëer je vaak langdurige impact.

Wat ook echt niet meer weg te denken is tijdens events, is health food. We like! We zijn allemaal met onze gezondheid bezig en verantwoordelijke leefstijlen. Dat zie je ook terug tijdens de catering van personeelsreizen, incentivereizen en congressen. De venues en hotels spelen hier goed op in en de mooie..en vooral lekkerste creaties hebben we voorbij zien komen!

Welke bestemmingen zijn populair voor een personeelsreis? Natuurlijk doet Ibiza het nog steeds goed net als de andere Spaanse steden. Valencia is een top bestemming voor een personeelsreis. De stad kennen we goed en het is volop in ontwikkeling. Portugal komt ook steeds vaker in beeld als bestemming voor een incentive, en terecht want je kunt er vreselijk mooie dingen organiseren.

Het Midden-Oosten blijft aan populariteit winnen en dat snappen we nog steeds. Niet te lang vliegen, top hotels en gastvrijheid en mooie programma’s voor ieder budget.

Wij vertellen je graag veel en veel meer over onze ervaringen en nieuwe ontdekkingen. Een mailtje en of telefoontje en we maken een afspraak. Happy to share!
Logo Motivation Travel

Top 5 personeelsreizen

Contact

 • Motivation Travel B.V.
  Van Woustraat 14
  3817 PG Amersfoort
  The Netherlands
 • +31-(0)33-4624662
 • +31-(0)6-25550596
 • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Logo Motivation Travel
 • Motivation Travel B.V.
  Van Woustraat 14
  3817 PG Amersfoort
  The Netherlands
 • +31-(0)33-4624662
 • +31-(0)6-25550596
 • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

get('twitter')) == 1) { ?>